O familie de români, stabilită în Italia, a anunțat venirea pe lume a celui de-al 13-lea copil

O femeie care locuiește în Italia a anunțat venirea pe lume a copilului cu numărul 13.

Onisim (40 de ani) și Oana Bizu (38 de ani), ambii de origine română, locuiesc în Italia de mai bine de 20 de ani și au o familie numeroasă.

Cei doi au devenit recent din nou părinți, pentru a 13-a oară, când a venit pe lume o fată, Isaia, care s-a născut la spitalul Oderzo joia trecută, cântărind puțin peste trei kilograme. Cel mai mare copil al familiei s-a născut în 2007.

„Mă consider foarte norocoasă. Am o familie foarte numeroasă, dar nu mă simt obosită. Zilele mele sunt mereu pline de bucurie și zâmbete. Soțul meu ma susține și copiii se ajuta între ei. Cu toții suntem încântați de sosirea lui Isaia în viața noastră„, mărturisește Oana, potrivit Corriere del Veneto și citată de Observator.

O mamă trage un semnal de alarmă cu privire la un obicei pe care părinții îl au când merg cu copiii la cumpărături

Cei doi soți s-au mutat în Italia acum 21 de ani și locuiesc într-un orășel din provincia Treviso, numit Mansue. Anul trecut, ei au primit cetățenie italiană.

Într-un interviu, acordat publicației italiene amintite mai sus, Onsim și Oana au declarat că și-au dorit mereu o familie numeroasă. Capul familiei spune că deși nu le poate îndeplini toate dorințele copiilor, nu le lipsește nimic.

Eu și soția mea ne-am dorit întotdeauna să avem o familie numeroasă. Copiii noștri nu sunt o povară. Zilele noastre cu ei sunt mereu pline de bucurie și zâmbete. Nu putem îndeplini întotdeauna dorințele tuturor, dar nu ne lipsește nimic.

Eu și soția mea am decis să ducem o viață simplă alături de copiii noștri și să-i creștem ca oameni cu caracter, dispuși să muncească și dispuși să facă sacrificii în viitor pentru a-și atinge obiectivele. Îi suntem recunoscători Domnului în fiecare zi pentru frumoasa noastră familie.'

Onsim lucra în trecut ca topograf la o companie, dar a reușit, de curând, să-și pună pe picioare propria companie de construcții și acum este mulțumit din punct de vedere financiar.

Bărbatul a mai precizat că în familia lor se fac cumpărăturile de câteva ori pe săptămână, iar hainele care nu îi mai încap pe copii mai mari, ajung la frații și surorile mai mici.

„Ne planificăm mesele astfel încât să putem merge la cumpărături de câteva ori pe săptămână, plecând din supermarket cu cărucioarele pline. Uneori organizăm ziua pentru a cumpăra haine și ziua pentru pantofi. O parte din hainele copiilor mai mari sunt apoi transmise celor mai mici. Multe ne sunt donate și de prietenii și cunoscuții cu copii. De asemenea, primim un mare ajutor din partea comunității Bisericii Evanghelice de care aparținem.' –  a adăugat acesta.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri