O mamă trage un semnal de alarmă cu privire la un obicei pe care părinții îl au când merg cu copiii la cumpărături

O mamă a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii emoționante cu fiica ei în timp ce stă pe un pat de spital, conectată la aparate pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la un obicei pe care mulți părinți îl au când merg cu copiii la cumpărături.

Femeia, a cărei identitate nu este precizată, și-a împărtășit îngrozitoarea poveste pe CPR Kids, un cont de Instagram dedicat educației pediatrice de prim ajutor. Ea a explicat că accidentul s-a întâmplat în timp ce își punea fiul, Lincoln, în mașină, iar fiica ei, Millie, stătea în căruciorul de cumpărături.

„A fost nevoie de două secunde ca să se întâmple!'

În timp ce îl fixat pe băiat în scaunul din mașină, căruciorul s-a răsturnat pe bordură, cu tot cu fetiță.

„A fost nevoie de două secunde pentru ca asta să se întâmple', a spus mama șocată.

Millie, a cărei vârstă nu a fost precizată, s-a lovit cu capul de trotuar și a fost dusă de urgență la spital.

O femeie a încercat să cumpere copilul unei alte femei cu 500 mii de dolari

Medicii au stabilit că fata a suferit o hemoragie cerebrală ca urmare a incidentului.

„Paramedicii s-au mișcat rapid. A fost sedată, intubată și dusă de urgență, cu lumini și sirene, la spitalul de copii din Brisbane. Acolo a intrat direct la o operație, pentru o intervenție de urgență pe creier', a explicat mama.

„Operația a durat timp de aproximativ două ore. Apoi au mutat-o în secția de Terapie Intensivă' – a mai precizat femeia.

Din fericire, Millie „se reface uimitor' și după o scanare ulterioară s-au observat îmbunătățiri la nivelul creierului.

„Acum încearcă să se ridice, să stea în șezut. Zâmbește și mănâncă. Suntem fericiți de progresul ei.. Suntem bucuroși să raportăm că Millie este acum acasă.'

Prezentându-și povestea, femeia a dorit să tragă un semnal de alarmă în rândul tuturor părinților care obișuiesc să-și pună copiii în cărucioarele de cumpărături.

Ea și-ar dori, de asemenea, ca la toate cărucioarele de cumpărături să fie instalate sisteme de frânare sau blocare a roților. „Toate cărucioarele de cumpărături cu scaune pentru copii trebuie să aibă un sistem de frânare. Sunt hotărâtă să fac acest lucru să devină realitate', a cerut mama.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri