A fost despăgubită cu 800.000 de dolari de un lanț celebru de fast-food, după ce s-a ars cu un nugget de pui

O fetiță a primit o despăgubire uriașă din partea unui lanț de magazine tip fast-food, după ce s-a ars pe picior cu o bucată de nugget mult prea fierbinte, care i-a scăpat din mână.

Fata, pe nume Olivia Caraballo, este din Florida și a fost despăgubită cu 800.000 de dolari, după ce a suferit o arsură serioasă la picior, când un Chicken McNugget a căzut accidental pe ea, în timp ce își deschidea un Happy Meal, în mașină, la un drive-thru McDonalds din Tamarac, notează BBC.

Familia copilei a cerut daune morale pentru incident, în valoare de 15 milioane de dolari. Iar în luna mai, judecătorii au considerat că  fast-food-ul este răspunzător de accident și de prejudiciu. Astfel, după o deliberare ce a durat mai puțin de două ore, judecătorii au decis să i se acorde fetei despăgubiri pentru accidentul petrecut în valoare de 800.000 de dolari din partea McDonalds și a proprietarului francizei, Upchurch Foods.

A primit o despagubire de 16 milioane de dolari, dupa ce asistenta i-a impins copilul inapoi

Într-un comunicat de presă, echipa de avocați a familiei a calificat decizia judecătorilor drept „momentantă'.

„Sunt, de fapt, doar fericită că au ascultat plângerea Oliviei și că juriul a reușit să ia o decizie corectă', a declarat mama fetei, Philana Holmes, presei americane.

„Sunt mulțumită de asta. Sincer, nu aveam așteptări, așa că este mai mult decât corect pentru mine.”

Doamna Holmes a spus juriului că fiica ei are o cicatrice mare de la arsură și este nerăbdătoare să scape de ea.

În instanță, avocații familiei au prezentat fotografii cu arsura, precum și materiale audio cu țipetele fetei după ce s-a rănit.

McDonald’s a susținut că familia ar trebui să primească doar 156.000 de dolari, deoarece, susțineau ei, durerea ei s-a încheiat după ce arsura s-a vindecat în trei săptămâni. În prezent, Olivia nu a renunțat să meargă la fast-food pentru a-și lua gustarea preferată.

„Încă merge la McDonalds, încă mai cere să meargă la McDonalds, se duce cu mama ei, cu autoturismul, să ia nuggets de pui', a declarat avocatul apărării Jennifer Miller în instanță.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri