O fată a murit la o zi după ce a fost diagnosticată greșit cu constipație

O fată în vârstă de 11 ani a murit după ce medicii au diagnosticat-o greșit cu constipație și au trimis-o acasă.

Annabel Greenhalgh, în vârstă de 11 ani, a fost dusă la Spitalul Warwick de către părinții ei într-o seară, după ce s-a plâns de dureri abdominale. Medicii au spus că are constipație și au externat-o. Dar a doua zi dimineață, tatăl ei, Craig, a găsit-o inconștientă în casa lor din Warwick și a sunat Salvarea.

În ciuda încercărilor paramedicilor de a o resuscita, Annabel a fost declarată decedată. Între anii 2017 și 2021, Annabel a suferit mai multe episoade de dureri abdominale severe și a avut nevoie de tratament spitalicesc de mai multe ori.

O anchetă cu privire la moartea elevei este pe punctul de a începe la Coventry Coroners’ Court. Înainte de audiere, părinții ei Craig și Josie au vorbit despre durerea pe care moartea lui Annabel a lăsat-o în viața lor.

Citește și – Un băiețel a murit la două zile după ce a ajuns la spital cu temperatură. Ce afecțiune gravă s-a ascuns în spatele simptomului de febră

„Annabel a fost un copil incredibil și iubit de toți cei care au cunoscut-o. Era blândă, fenomenal de strălucitoare, creativă, distractivă și mereu veselă. Îi plăceau muzica, moda, arta, avea o gașcă de prieteni și pe pisica ei iubită, Reuben. Ea a fost cel mai mare dar al nostru și a adus atât de multă dragoste, bucurie și fericire în viața noastră. De când am pierdut-o, toate zilele noastre sunt pline de suferință, goliciune și tristețe” – a spus mama fetei, Josie, în vârstă de 45 de ani, citată de Daily Mail.

Annabel tocmai începuse cursurile la liceul Alcester Grammar School înainte de moartea ei tragică și a fost descrisă ca fiind „foarte iubită' de profesori și elevi.

Părinții ei speră că ancheta va răspunde la întrebări cruciale despre tratamentul ei înainte de a muri.

Tatăl ei, Craig a spus: „Când ni s-a spus că o putem duce pe Annabel acasă de la spital, am avut încredere că nu se întâmplă nimic grav. Să te trezești în dimineața următoare și să o descoperi că nu răspunde a fost absolut devastator, un lucru pe care încă ne străduim să-l înțelegem. De atunci, în fiecare zi, ne întrebăm dacă s-ar fi putut face mai mult pentru a ne salva fetița.

Ea a fost singurul nostru copil și avem încă atâtea întrebări fără răspuns în legătură cu ceea ce sa întâmplat cu ea. De când am pierdut-o pe Annabel, este o gaură în viețile noastre și nu am dori nimănui să treacă prin așa ceva. Tocmai începuse liceul și avea toată viața înainte. Cuvintele nu pot exprima cu adevărat cât de mult ne este dor de ea.'

Craig și Josie au angajat avocații și acuză medicii de neglijeță.

Avocatul familiei, Emma Rush, a precizat: „Josie și Craig rămân, de înțeles, devastați de pierderea fetiței lor atât de brusc și tragic. De asemenea, ei continuă să aibă o serie de întrebări despre ce sa întâmplat cu ea. Deși nimic nu o poate aduce înapoi pe Annabel, ancheta este foarte importantă pentru a putea oferi familiei ei răspunsurile pe care le merită. Dacă, în cursul anchetei, sunt identificate probleme legate de îngrijirea oferită lui Annabel, este vital ca lecțiile să fie învățate pentru a îmbunătăți siguranța pacientului.'

Foto – Facebook

.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri