O fată de 12 ani a murit după ce a acceptat o provocare virală, periculoasă, pe TikTok

O fată, în vârstă de 12 ani, din Argentina, a fost găsită fără suflare în locuința sa, după ce a încercat o provocare virală pe rețeaua de socializare TikTok.

Milagros Soto făcea un live cu colegii ei de școală, când a acceptat să facă provocare numită blackout challenge'. Tatăl ei a găsit-o fără suflare, în dormitor, când s-a întors de la serviciu. Fata avea înfășurată o frânghie în jurul gâtului, notează Independent.

Mătușa fetei a declarat, pentru o televiziune locală, că Soto a primit un link către provocarea de sufocare/de a leșina', cum este cunoscută pe TikTok. Unul dintre colegi i-ar fi dat fetei linkul pe WhatsApp.

Fata s-a stins sub ochii colegilor

Citește și: Un băiat de 14 ani, din Bistrița-Năsăud, s-a sinucis în urma unei provocări pe TikTok

Se pare că fata ar fi încercat de două ori să-și scoată frânghia de la gât, dar a eșuat la a treia încercare, murind sub privirile colegilor. Mătușa este de părere că nepoata ei a fost victima batjocurilor colegilor care ar fi încurajat-o să accepte provocarea care i-a adus moartea. Milagros Soto era un copil cuminte și avea rezultate bune la școală.

„A fost hărțuită la școală!”

„Avem mari  îndoieli cu privire la tot ceea ce s-a întâmplat. Era o fată foarte inteligentă. A fost hărțuită la școală. Ne-a spus că nimeni nu o plăcea la școală pentru.

Toți spuneau că arată bine, pentru că era blondă și avea ochii albaștri O fată foarte studioasă, toată lumea de aici o cunoștea ca fiind fata care zâmbea cu acei ochi mari”, a declarat îndurerată femeia, pentru postul TV, El Trece

Telefonul fetei este acum anchetat de autorități, pentru a se afla mai multe detalii legate de cum s-a produs tragedia.

„Trăim într-o societate în care, dacă nu faci un anumit lucru, ce îți spune ceilalți, ești exclus din grup și lipsit de valoare”, – a mai spus mătușa.

Această provocare circulă pe rețelele de socializare de mulți ani. Și peste 80 de internauți au acceptat-o, provocându-le moartea.

Foto – Pixabay


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri