O fată de 13 ani a murit răpusă de „ucigașul ascuns”

O familie din Anglia este în stare de șoc după ce o fată, în vârstă de 13 ani, s-a îmbolnăvit brusc și a murit.

Lauren Menzies era o fetiță fără probleme de sănătate și plină de viață. După ce a luat gripă, starea ei de sănătate s-a agravat rapid și fata a făcut sepsis – o afecțiune care se dezvoltă când există o infecție în organism care declanșează un răspuns extrem al sistemului imunitar.

„A pierdut lupta pentru viață!”

„Fiica noastră, Lauren, era o fată cuminte, frumoasă și sănătoasă, de treisprezece ani. Apoi a luat gripă, care s-a transformat ulterior în sepsis. Acum era pe canapeaua de acasă, urmărind serialul Modern Family și după 12 ore ajunsese să se zbată între viață și moarte, în spital. Din păcate, ea a pierdut lupta pentru viața ei șase zile mai târziu.' – a dezvăluit mama lui, Sarah, citată de Mirror.

Mama și tatăl îndoliați, Chris și Sarah, au creat o pagină JustGiving în onoarea fiicei lor.

Ei speră să strângă bani pentru Sepsis Research FEAT, o organizație de caritate înființată în 2013, care descrie această afecțiune drept un „ucigaș ascuns'.

Calvarul prin care trece un băiat care s-a accidentat în timp ce juca fotbal. „M-a implorat să-i tăiem piciorul!'

Până acum, s-au strâns 110 lire sterline pentru un eventual obiectiv de 5.000 lire sterline.

Colin Graham, directorul Sepsis Research FEAT, a declarat: „Le mulțumim enorm lui Chris și Sarah pentru că au strâns bani cu atâta generozitate pentru a ajuta activitatea Sepsis Research FEAT.

„Activitățile de strângere de fonduri ca aceasta joacă un rol vital în lupta împotriva sepsisului. Întrucât Sepsis Research FEAT își marchează cea de-a 10-a aniversare în acest an, vă cerem să vă alăturați lui Chris și Sarah pentru a participa la sărbătorile noastre de naștere și pentru a strânge bani pentru a susține un cauza importanta. Campania oferă o gamă largă de sugestii de activități de strângere de fonduri la care să participe indivizi și grupuri.

„V-am fi foarte recunoscători pentru orice sprijin pe care îl puteți oferi pentru a ne ajuta să ne continuăm munca de creștere a gradului de conștientizare a sepsisului și de finanțare a cercetării de revoluție.'

Chris și Sarah au adăugat: „Strângem bani pentru Sepsis Research FEAT în memoria fiicei noastre Lauren, care a murit de sepsis la vârsta de 13 ani. Vrem să ne concentrăm eforturile de strângere de fonduri în continuare spre cercetarea tratamentelor pentru sepsis. De aceea am decis să ne alăturăm Sepsis Research FEAT în inițiativele lor de strângere de fonduri: pentru a îmbunătăți rezultatele pentru cei afectați de sepsis.'

Chris și Sarah organizează în acest an diverse inițiative de strângere de fonduri în memoria fiicei lor.

Foto – justgiving.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri