O fată grav bolnavă a murit după ce părinții au încercat să o trateze acasă cu smoothie-uri și vitamine

O adolescentă în vârstă de 12 ani a murit la patru zile după ce a acuzat stări de rău, iar părinții ei au încercat să o „vindece' cu smoothie-uri si vitamine, au anuntat autoritățile săptămâna trecută.

Miranda Sipps, elevă de la liceul Jourdanton, a murit luni seara la spital, după ce mama ei a cerut în cele din urmă ajutor când tânăra avea insuficiență respiratorie.

Mama fetei, Denise Balbaneda, și tatăl vitreg, Gerald Gonzalez, în vârstă de 40 de ani, au fost arestați pentru că nu au cerut ajutor medical mai devreme pentru fată în cele patru zile, timp în care aceasta se afla în „incapacitate mentală și fizică și nu răspundea', a spus șeriful.

Cei doi nu au tras un semnal de alarmă mai devreme pentru că nu au vrut să atragă atenția asupra stării fetei, a spus șeriful David Soward în timpul unei conferințe de presă – fără a oferi detalii despre problemele de sănătate ale Mirandei sau cauza acestora.

Autoritățile s-au întâlnit cu mama pe drum, în timp ce aceasta se îndrepta spre spital, luni seară, iar a Miranda a fost dusă de urgență la Spitalul Metodist. Personalul medical s-a ocupat prioritar pe Miranda, dar nu a mai putut-o salva, notează NY Post.

Biroul șerifului a lansat o investigație și detectivii au stabilit că fata ar fi suferit răni „grave care pun viața în pericol' joi seară. Însă părinții nu au sunat imediat la 911 „chiar dacă era invalidă mental și fizic și nu răspundea'.

Citește și – Doi părinți au refuzat donarea organelor fiului lor pentru de teamă să nu fie „excluși de la ritualurile creștinești'

Balbaneda a cerut ajutor doar după ce copilul ei a intrat în suferință respiratorie, potrivit autorităților.

Înainte de a muri, mama și tatăl vitreg și-au hrănit fetiței cu smoothie-uri și vitamine, chiar dacă ea nu a fost receptivă, a spus Soward, potrivit My San Antonio.

El a mai spus că perechea ar fi putut încerca să-i dea fetei oxigen la un moment dat.

„Practic, ei au crezut că ar putea să o repună pe picoare acasă și nu credem că și-au dorit să atragă autorităților cu privire la starea ei. Ceea ce este ciudat, dar așa s-au gândit ei. Fata nu a putut decât să clipescă și să-și miște mâinile puțin pe o perioadă de patru zile', a adăugat polițistul.

De asemenea, el a mai susținut că, în timp ce apelul de ajutor a venit de la domiciliul lor, mama a plecat cu copilul înainte de sosirea autorităților pentru că nu dorea forțele de ordine în casă. Soward nu a oferit nicio informație despre ce a pățit adolescenta, deși a remarcat că ea nu avea oase rupte.

Balbaneda și Gonzalez au fost arestați marți și acuzați de rănirea unui copil și vătămare corporală gravă prin omisiune, care este o infracțiune de gradul I. Ancheta este în desfășurare, în timp ce autoritățile așteaptă un raport final al autopsiei.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton