O femeie a fost condamnată la închisoare pe viață după ce și-a împușcat fiul de nouă ori

O femeie din Minnesota a fost găsită vinovată de uciderea fiului ei de șase ani, după ce l-a împușcat de nouă ori, în timp ce stătea în spatele mașinii ei.

Julissa Thaler, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnată miercuri de un tribunal din Minneapolis, după ce jurații au avut nevoie de două ore pentru a-și pronunța verdictul. Ea își primește pedeapsa pe 16 februarie: condamnarea implică pedeapsă automată pe viață, fără eliberare condiționată.

Judecătorii, îngroziți de caz

Băiatul femeii, Eli Hart, a stat o perioadă într-un centru de plasament, din cauza problemelor de sănătate mintală ale mamei. El s-a întors acasă în urmă cu două săptămâni.

Thaler a pierdut custodia lui Eli în ianuarie 2021, după ce Departamentul de Servicii Sociale din Dakota County a aflat că femeia „se prezenta cu psihoză și auzea voci care îi spuneau să se sinucidă'.

 „Este unul dintre cele mai îngrozitoare cazuri pe care le-am întâlnit în 30 de ani de muncă în sistemul juridic penal' – a spus Mary Moriarty, unul dintre judecătorii care s-au ocupat de caz, potrivit Daily Mail.

Thaler „și-a cumpărat o pușcă și a învățat cum să o folosească' la scurt timp după ce tatăl băiatului, Tory Hart, a depus acte prin care cere instanței custodia completă a băiatului.

Femeia s-a enervat că băiatul nu a vrut să se culce

Iubitul lui Thaler de la acea vreme, Robert Pikkarainen, a spus că și-au petrecut ziua la cumpărături cu Eli. După, s-au întors acasă pentru a mânca pizza și a vedea un film. Ei s-au jucat apoi cu pisoii lor.

Un băiețel a murit spânzurat într-un legăn, în timp ce se juca

El a spus că băiețelul a refuzat să se culce. Iar mama și fiul au început să se bată și să se lovească unul pe celălalt. Ea a părăsit apoi apartamentul cu copilul, luând pușca cu ea.

Thaler a fost arestată în Orono, la cinci mile de casa ei din Spring Park. Poliția a găsit-o când un apelant a raportat că mașina pe care o conducea avea o lunetă spartă și o anvelopă ruptă.

Tatăl lui Eli a spus că fiul său era popular la școala primară și visa să devină pompier.

„A fost întotdeauna foarte fericit, deschis, mereu plin de energie, întotdeauna', a mărturisit Hart, relatează Fox 9.

El i-a dat în judecată pe cei de la centrul de plasament pentru că l-au trimis înapoi acasă pe băiat.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri