O femeie a murit la câteva ore după ce și-a pierdut fiul. „Țipa, țipa și se legăna înainte și înapoi, spunând ‘Omorâți-mă!'”

Viktorijei Mardosiene, o femeie în vârstă de 32 de ani, a intrat în stop cardiac și a murit la doar 14 ore după ce bebelușul ei, de doar cinci luni a decedat brusc.

O echipă de medici a ajuns de urgență șa casa femeii din Newcastle-under-Lyme, Staffordshire, după ce au primit informații că fiul ei, Kevin Deguitas, în vârstă de cinci luni, nu respiră, notează Daily Mail.

„Nu există nimic suficient pentru a sugera o cauză specifică a morții”

Echipajele de ambulanță s-au luptat să-l salveze și l-au dus la Spitalul Universitar Royal Stoke, dar ulterior a fost declarat mort.

Mama s-a internat ulterior în unitatea de sănătate mintală a aceluiași spital și a spus personalului de acolo că este distrusă de moartea copilului ei.

În timp ce se afla internată, femeia, de origine lituaniană, a intrat în stop cardiac și câteva ore mai târziu a murit în același spital cu fiul ei.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz, dar au amânat-o, declarând că sunt necesare cercetări suplimentare.

DC Craig Flowers, de la unitatea de protecție a copilului a Poliției din Staffordshire, a descris condițiile din casă: „Ar fi corect să spunem că locuința a fost găsită într-o stare de dezordine. Am fost la adresă a doua zi și pot confirma că ea dormea ​​într-un pat dublu. În dormitor erau cutii goale de alcool. Viktorija a fost analizată la fața locului și s-a constatat că nivelul ei de alcool din sânge este de 40 mcg/ml. Limita de conducere în stare de ebrietate este de 35. Este corect să afirmăm că era supărată. E de înțeles. Ea țipa, țipa, se legăna înainte și înapoi spunând „omorâți-mă'. În trecut au existat preocupări legate de problemele interne. A existat o istorie de contact între serviciile de urgență și cuplu.'

Un tată a doi copii a murit fulgerător la două zile după ce a acuzat dureri de spate

Consultantul patolog pediatru, Dr. Roger Malcomson, a declarat: „Ceea ce ne rămâne este un copil care a murit dormind împreună cu un părinte. Nu există o cauză medicală specifică a morții după autopsia completă. Există probleme asociate cu somnul în comun, inclusiv suprapunerea. Există, de asemenea, riscul de hipotermie și restrângerea căilor respiratorii. Nu există nimic suficient pentru a sugera o cauză specifică a morții. Aș lua în considerare o cauză nedeterminată a morții. Cu dezbaterea dacă aceasta a fost o moarte naturală sau nenaturală, nu cred că există suficiente dovezi care să sugereze vreun fel.'

„A avut perioade în care a fost tulburată și plângea incontrolabil.”

În urma unei anchete deschise cu privire la moartea doamnei Mardosiene,  s-a aflat că aceasta a fost dusă în mod voluntar în Harplands, unde s-a plâns de dureri în piept. Mai târziu în acea după-amiază, ea s-a prăbușit brusc și a fost confirmată decesul la 15:53 ​​- la doar 14 ore după moartea copilului ei.

Dr Oluwafemi Popoola, specialist în psihiatrie, a declarat: „A fost întâmpinată de directorul adjunct al secției și a avut perioade în care a fost tulburată și plângea incontrolabil. Avea o tensiune arterială crescută. Ea nu a raportat nicio autovătămare sau sinucidere înainte de moartea fiului ei. Totuși, ea spunea „omorâți-mă'. Nu a avut niciun contact anterior cu serviciile de sănătate mintală. Ea a primit diazepam înainte de moarte. Doza dată a fost adecvată și sigură.'

„Nu au existat leziuni externe. Cu toate acestea, în abdomen a fost găsit un material granular. Arata ca medicamentele pe care le iau oamenii, genul pe care il vezi in capsule deschise. Părea o substanță farmaceutică, deși nu pot spune cu certitudine. Cu siguranță a fost luat pe gură. Din raportul probabilităților, nu pot identifica exact care este cauza medicală a morții. Materialele granulare în sine au fost netoxice, deoarece nu a fost menționată în raport. Ar fi fost luate în 14 ore de la moarte, dar nu pot spune exact când.' – a precizat Dr Andrew Hitchcock, patologul legist care a efectuat o examinare post-mortem.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri