Un tată a doi copii a murit fulgerător la două zile după ce a acuzat dureri de spate

Un bărbat, tatăl a doi copii, a murit la două zile după ce s-a trezit brusc cu dureri de spate inexplicabile.

Greg Schmitz din Lisburn, Irlanda de Nord, s-a trezit într-o dimineață cu dureri îngrozitoare de spate și plănuia să meargă la un chiropractician în câteva zile.

Soția lui, Lee-Anne, spune că l-a auzit pe Greg urlând în agonie după ce i-a dat analgezice și l-a lăsat singur pentru câteva minute pentru a-l pregăti pe fiul lor, Dylan, pentru școală.

„Mi-am dat seama că îl pierd și am sunat imediat la Salvare'.

Bărbatul a murit fulgerător două zile mai târziu în spital. Familia a fost de acord ca organele bărbatului să fie donate și, astfel, viețile a trei oameni au fost salvate.

Doctorii le-au spus părinților că bebelușul le-a murit din cauza unei „infecții rare', dar mai târziu s-a aflat adevărul. Ce a descoperit mama copilului

„A fost o situație suprarealistă, deoarece eram conștientă că făceam tot ce puteam pentru a-mi salva soțul și, în același timp, trebuia să mă asigur că și copiii sunt în siguranță, fericiți și nealarmați de situație.' – a povestit Lee-Anne, potrivit Mirror.

Lee-Anne a spus că o ambulanță aeriană a fost trimisă direct la ei acasă, în timp ce Greg se zvârcolea de durere, iar paramedicii i-au acordat primul ajutor înainte de a-l transporta la Spitalul Royal Victoria din Belfast.

Inima lui Greg se oprise, însă medicii au reuși să îl reusciteze. Cu toate acestea, bărbatul a murit două zile mai târziu.

„Doctorul de la spital a explicat că Greg a primit îngrijiri ca la carte și s-a făcut tot ce s-a putut pentru el. Am avut puțin timp la spital să ne pregătim pentru moartea lui Greg și să ne luăm rămas bun. Dar e important că trei dintre organele lui Greg au putut fi donate. Recent am primit o scrisoare de la unul dintre donatorii care a primit două dintre organele lui Greg, salvându-i viața printr-un transplant de rinichi și pancreas. Donatorul a vrut să-și exprime condoleanțele pentru pierderea mea.

A fost minunat să primesc asta, știind că Greg și cu mine am salvat o altă familie de la durerea pierderii unui tată și a unui soț. Îmi aduce multă mângâiere' – a mai precizat femeia îndoliată.

Foto – Mirror


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri