O femeie a născut în pat fără să fi știut că a fost însărcinată

Fără categorie

Georgia Crowther, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Chadderton, Marea Britanie a născut fără să știe că a fost însărcinată. Georgia spune că s-a simțit balonată, dar nu știa că este gravidă cu cel de-al doilea copil. Acum câteva zile, femeia s-a întors de la muncă, a luat cina cu familia și s-a dus la culcare. Spre dimineață, pe la ora 3, Georgia s-a trezit din somn cu dureri insuportabile și, până să ajungă ambulanța la ea, a născut în pat.

„Eram în pat și am simțit nevoia să împing. M-am pus în mâini și genunchi și mușcam din covertură. Calvin (n.r. – soțul ei) era la parter cu fetița noastră și credea că am adormit. Când a venit în cameră, stăteam pe podea, tocmai ce născusem. Vorbea la telefon cu medicii de pe ambulanță când a strigat ‘O, doamne! Este un copil!'”, a povestit Georgia, potrivit presei internaționale.

Citește și: O femeie de 27 de kg, cu probleme medicale grave, a născut o fetiță

Femeia născuse un băiețel sănătos și spune că făcea un tratament contraceptiv în perioada aceea.

„De când am născut prima dată, am avut probleme cu greutatea și mă simțeam foarte balonată. Menstruație nu am, deoarece am făcut injecții contraceptivă. Oamenii îmi spuneau că arăt ca și cum aș fi gravidă și chiar mă supăra acest lucru. Apoi am născut și am înțeles totul”, a adăugat Georgia.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din
Buton