O femeie a născut în timp ce făcea duș, fără să fi știut că era însărcinată

Dimitty Bonnet, o femeie în vârstă de 28 de ani din Australia, a născut în timp că făcea duș, fără să fi știut că era însărcinată. Femeia mai are doi copii, Nate (5 ani) și Darci (3 ani).

Dimitty a avut menstruație regulată și a făcut chiar și un test de sarcină cu câteva luni înainte să nască, dar acesta a ieșit negativ. Soțul ei, Jason (42 de ani), dormea când a auzit-o țipând în baie. Bărbatul și-a găsit soția în baie, într-o baltă de sânge, ținând un nou-născut în brațe.

Femeia spune că se îngrășase în ultimele luni, dar ea a avut mereu probleme cu kilogramele, așa că i s-a părut normală transformarea.

De când mă știu am o greutate fluctuantă, așa că nu m-am gândit prea mult atunci când am luat câteva kilograme. Am presupus că e din cauza lockdown-ului din pandemie. Și oricum nu se observa prea tare. M-am deplasat cu avionul cu o lună înainte. Am făcut chiar și o radiografie cu șase săptămâni înainte de a naște, după o accidentare. Nu am avut nici cea mai mică idee că voi avea un copil. Și ca să fiu sigură am făcut un test de sarcină cu o lună înainte de radiografie, care a ieșit negativ – a spus femeia, potrivit Mirror.

Citește și: Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a scăpat de control judiciar: „Poate să conducă, să plece din țară, să facă orice!'

Dimitty susține că s-a simțit puțin rău în ziua în care a născut.

În seara de dinainte de a naște m-am simțit ciudat. Mă deranja stomacul, așa că am dus copiii la culcare și m-am pus mai repede în pat. Pe la 1 noaptea m-am trezit și mă simțeam foarte inconfortabil. Era ca și cum aveam nevoie să merg la toaletă.. M-am dus la baie și durerea de stomac a început să se înrăutățească, așa că am decis să fac un duș ca să mă simt mai bine. Nu am vrut să îl trezesc pe soț, așa că am lăsat luminile stinse și am făcut duș pe întuneric. Am simțit nevoia să împing, iar în următoarea clipă țineam capul bebelușului în mâini – a adăugat femeia.

Cei doi au chemat o ambulanță, iar paramedicii au tăiat cordonul ombilical al copilului și s-au asigurat că atât el, cât și mama sunt în regulă. Dimitty și nou-născutul au fost transportați la spital pentru a fi monitorizați timp de 24 de ore. Bebelușul a avut 2,9 lg la naștere și a primit numele de Harvey Eric Barry Timmins.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri