Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a scăpat de control judiciar: „Poate să conducă, să plece din țară, să facă orice!”

Adrian Cuculis, avocatul familiei a cărei fată, Raisa, a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni susține că polițistul care a accidentat-o nu se mai află sub control judiciar.

Politistul Popescu NU mai are control judiciar. Pe scurt poate să conducă, să plece din ţară, să facă orice. În 18.03.2022 la umbra războiului' Popescu scapă de orice urmă de control judiciar dupa ce a accidentat mortal o fată, iar pe alta a trimis-o în zeci de zile de îngrijiri medicale – spune avocatul Adrian Cuculis, citat de Observator.

Amintim că pe 13 ianuarie, două fete, în vârstă de 11 și 13 ani, au fost lovite în timp ce încercau să traverseze o stradă de o mașină de poliție. În urma accidentului, una dintre fete a murit.

Citește și: Un elev din Botoșani a luat foc în timpul orelor de curs

Polițistul care a accidentat fetele, agentul Constantin Popescu, nu era în misiune la momentul respectiv și a recunoscut că avea viteză excesivă.

A recunoscut că nu cunoştea procedura de resuscitare, primul ajutor, mai mult decât atât, şi informaţiile cu privire la condusul defensiv sunt ca în România, doar o birocraţie pentru că nici nu a ştiut să răspundă la întrebarea unde a făcut cursul de conducere defensivă. Pur şi simplu acest curs nu a existat nicăieri, doar în nişte scripte – a declarat avocatul Cuculis, acum câteva săptămâni, potrivit Antena 3.

Foto – Pixabay


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri