O femeie a primit embrionul unui alt cuplu în timpul fertilizării artificiale

Daphna Cardinale, o femeie din California, a devenit, în 2019, mama unei fetițe care ulterior s-a dovedit a fi a altui cuplu. Daphna și soțul ei, Alexander, au aflat, după au făcut testul AND pentru că fiica lor nu le semnăna sub nicio formă, că micuța aparținea unui alt cuplu, din cauza unei erori medicale.

Daphna a apelat la fertilizare in vitro și se pare că medicii au încurcat embrionii în timpul procedurii de însemninare.

Acum, soții Cardinale au găsit cuplul care avea fata lor biologică și le-au dat-o pe micuța născută de Daphna. Familia Cardinale a dat în judecată centrul de fertilitate la care au apelat și un laborator de embriologie pentru malpraxis, neglijență și mușamalizare frauduloasă.

Citește și: O femeie care a născut un copil cu sindromul Down cere daune morale de 500.000 de euro

”Frângerea inimii și confuzia din familie nu pot fi subestimate. Amintirile noastre despre naștere vor fi întotdeauna contaminate de realitatea bolnavă că fetița noastră biologică a fost dăruită altcuiva, iar copilul pe care m-am luptat să-l aduc pe această lume nu era al meu să-l păstrez. Mi s-a răpit capacitatea de a-mi purta propriul copil. În loc să-mi alăptez propriul copil, am alăptat și m-am legat de un copil pe care mai târziu am fost forțată să-l dăruiesc unor străini”, a declarat Daphna, în timpul unei conferințe de presă, conform BBC.

Avocatul familiei Cardinale a spus că și cealaltă familie va da în judecată clinica, dar va rămâne anonimă.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri