O femeie a rămas fără mâini și picioare după ce a intrat în șoc septic, în urma unei operații de cezariană

Fără categorie

O femeie din Texas, mamă a doi copii, a rămas fără mâini și picioare după ce a intrat în șoc septic, după nașterea celui de-al doilea copil, prin cezariană.

Krysten Pacheco, în vârstă de 29 de ani, și-a pierdut atât mâinile, dar și picioarele ca urmare a unei infecții, după ce a trecut printr-o operație de cezariană în octombrie.

„Mâinile și picioarele mele erau negre.”

Tocmai o adusese pe lume pe fiica ei, Amelia, și fusese externată de la spitalul unde a născut în Pleasanton, Texas, când a început să se simtă rău. Câteva zile mai târziu a fost dusă de urgență la un spital din San Antonio, unde doctorii i-au spus că a intrat în șoc septic.

Ea a stat două săptămâni la terapie intensivă, respirând printr-un tub, apoi i s-a spus, înainte de Ziua Recunoștinței, că fluxul slab de sânge i-a afectat atât de tare mâinile și picioarele, încât toate trebuie amputate.  

„Mâinile și picioarele mele erau negre. Arătam ca o persoană care a suferit degerături', a spus ea, potrivit Daily Mail, adăugând că echipa ei medicală „a încercat să facă tot ce a putut' pentru a evita amputarea.'

„Suntem din nou o mică familie.”

După ce a suferit dubla amputație, suferința nu a luat sfârșit. Femeia a fost supusă mai multor operații pentru a-i fi reparată pielea deteriorată de pe membre.

De ce să nu îți lași niciodată copilul să probeze încălțăminte desculț

Krysten a primit în sfârșit permisiunea să meargă acasă pe 11 februarie, la aproape patru luni de când a născut.

Acum, are grijă de ambii copii. După ce perioada de reabilitare va lua sfârșit, ea va putea primi proteze. Între timp, ea a spus că este încântată să recupereze timpul pierdut cu fiica ei.

„Unul dintre lucrurile care îmi frânge inima și cu care mă lupt este acea vinovăție de a nu putea fi cu copilul meu în fiecare zi, în primele trei luni din viața ei. Dar acum sunt acasă și ne adaptăm pe măsură ce timpul trece. Suntem din nou o mică familie.'

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din