O femeie are dureri agonizante de 14 ani, de când a născut. „E înfricoșător, nu știu ce urmează!”

Amy Bright a fost în culmea fericirii când l-a născut pe fiul ei cel mic, Jacob, la Spitalul Naval din Florida Jacksonville, în 2003. Dar la doar două luni după naștere, Bright a început să aibă dureri severe de spate, care au marcat începutul unei perioade de agonie 14 ani.

De-a lungul anilor, Bright, acum în vârstă de 41 de ani, spune că a suferit leziuni ale nervilor din zona coloanei vertebrale și dureri îngrozitoare de spate. În plus,  i-a fost din ce în ce mai dificil să-și folosească picioarele. Medicii au diagnosticat-o inițial cu sciatică, dar o scanare CT a dezvăluit adevărata cauză a luptei lui Bright: o porțiune dintr-un ac i-a rămas în coloana vertebrală, în urma anesteziei epidurale, făcută în ziua în care a născut.

Am fost absolut îngrozită, supărată și speriată!'

„De fiecare dată când mă mișc și merg, când mă aplec, mă răsucesc sau dorm, acel acul se mișcă în coloana vertebrală. De 14 ani, am creat țesut cicatricial în coloana vertebrală din mișcarea acestui ac. Sunt furioasă.” – a spus Bright, din De Soto, Illinois, pentru PEOPLE.

Bright și avocatul ei, Sean Cronin, spun că o mare parte a unui ac s-a rupt și a rămas „prins' în partea inferioară a coloanei vertebrale a lui Bright, în timp ce personalul medical de la spitalul din Jacksonville i-a făcut anestezie pentru operația de cezariană. Ea și Cronin acuză personalul spitalului de fraudă și malpraxis, susținând că știau că o bucată de ac a rămas în corpul lui Bright și nu au făcut nimic în acest sens.

„Doctorii știau de acul din ea!”

 Cronin spune că bucata de ac rămasă în spinarea femeii măsăară 3 centimetri, iar doi dintre acești centimetri sunt direct „înfipți în os'.

„Este ceva care nu a fost dezvăluit', susține Cronin. „Aceste ace au aproximativ 9 sau 10 centimetri și au un vârf la capăt, pe care furnizorul ar trebui să-l inspecteze pentru a se asigura că este totul în regulă. Ei știau că asta era în ea, potrivit experților noștri, pentru că lipsea atât de mult din ac. Și bucata de ac este încă în ea.'

Citește și: O mamă a dat in judecată medicii care au operat-o, susținând că i-au făcut cezariana pe viu

Bright și Cronin au depus o plângere împotriva spitalului, cu potențiale planuri de a depune un proces oficial în lunile următoare.

„Mi-e foarte frică de viitorul meu!'

Oficialii de la Naval Hospital Jacksonville nu au dorit să comenteze cazul la solicitarea reporterilor  PEOPLE.  

„Mi-e foarte frică de viitorul meu!' Bright, al cărei soț, Charles, era activ în Marina în momentul nașterii, spune că durerea de spate a devenit o parte permanentă a vieții ei de-a lungul anilor. Ea a fost la numeroși medici care i-au prescris analgezice, relaxante musculare și alte medicamente pentru a ajuta la durere.

„A ajuns în punctul în care pur și simplu doare în mod constant. Mi-e foarte frică de viitorul meu. [Piciorul meu] devine din ce în ce mai slab', spune Bright.

„Probabil că voi fi într-un scaun cu rotile. Este înfricoșător pentru că nu știu ce urmează.'

Medicii și experții i-au spus lui Bright că scoaterea acului ar putea lăsa-o paralizată. Cu toate acestea, Cronin susține că prognosticul ei ar fi fost diferit dacă personalul medical ar fi scos imediat acul.

„Sunt foarte paranoică și speriată!”

Acum, Bright, care este mamă a șase copii, spune că nu vorbește despre incident cu copiii ei, menționând că soțul ei Charles este „extrem de supărat' de această problemă. Ea spune că vrea să-l protejeze pe Jacob, acum în vârstă de 14 ani, de durerea situației.

În ceea ce privește viitorul ei, Bright spune că nu știe ce se va întâmpla.

„Nu știu ce îmi rezervă viitorul. Sunt foarte paranoică și speriată', spune ea.

„Reflexele picioarelor mele sunt deja afectate. Încerc să fac aranjamente pentru terapie [fizică], probabil că voi fi așa pentru tot restul vieții. Probabil că voi lua medicamente pentru tot restul vieții. Încerc să mă pregătesc pentru viitorul meu și pentru ajutorul și sprijinul de care voi avea nevoie.'

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri