O femeie care a născut un copil de 5.7 kg simte și acum durerile din timpul sarcinii

O mămică care acum un doi ani și-a uimit urmăritorii pe rețelelor de socializare după ce a dezvăluit că nou-născutul ei cântărea 5.7 kg când a venit pe lume, spune că încă mai simte durererile pe care le avea în timpul sarcinii.

După naștere, Erika Weber a făcut o postare pe Tiktok în care povestea cum medicii i-au spus că dimensiunile băiețelului ei din pântec erau mai mari față de cum ar fi trebuit. Băiatul Erikai a cântărit 5.7 kg la naștere.

Recent, Erika le-a spus urmăritorilor ei de pe TikTok că este sigură că fiul ei va ajunge un sportiv desăvârșit, în cea mai mare divizie de fotbalul american.

O femeie a născut după ce a fost indusă în comă, iar apoi a rămas paralizată

„Tot un băiat mare este și acum la doi ani! Toată lumea se miră de copilul meu și toți mi-au dat fel de fel de sfaturi despre cum ar trebui să-l cresc.' – a transmis ea în mediul online.

În momentul în care a anunțat că a născut prin cezariana un copil de 5.7 kg, unii internauți i-au spus că nou-născutul este atât de mare încât „ar putea plăti taxe”, chiar dacă abia s-a născut de câteva zile. Videoclipul ei a fost distribuit în contul personal al femeii @weberboymomma2 și a fost vizionat de peste 8 milioane de ori, de când a fost postat în 2021.

„La 37 de săptămâni de sarcină am fost la o ecografie, iar fiul meu cântărea 4.2 kg, așa că ne-am programat pentru o cezariană. Am ajuns să intru în travaliu cu o zi înainte de cezariană, dar tot am făcut operația și am născut un copil care avea 5.7 kg. Băiatul a ieșit din spital îmbrăcat în haine pentru copii de trei luni, scutece mărimea 1. Iar la șase luni a poartat haine pentru bebeluși de 18 luni' – a povestit femeia, citată de Mirror.

Ea spune acum că încă mai resimte dureri mari, ca atunci când era însărcinată cu băiatul, deși au trecut doi ani de la naștere.

„Încă mai simt dureririle pe care le aveam când îl purtam în pântec.' – a mărturisit ea.

Foto – TikTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri