O femeie care avea șapte copii a născut cvintupleți. „Noi ni-l doream pe al optulea”

O femeie care avea șape copii a adus pe lume un set de cvintupleți. Femeia a născut într-un spital din Cracovia, Polonia și a declarat că se simte neașteptat de bine' după o asemenea sarcină.

Dominika Clarke este deja mamă a șapte copii cu vârste cuprinse între 10 luni și 12 ani. Ea a dat naștere cvintupleților ieri, pe 14 februarie, tocmai de Ziua Îndrăgostiților.

Mama și-a numit sarcina un „miracol', deoarece spitalul a spus că șansele de a concepe cvintupleți sunt de una la 52 de milioane.

„Plănuiam să avem un al optulea copil, dar s-a dovedit a fi mai mulți. Aveam șanse mai mari să câștigăm la loterie decât să nasc cvintupleți. Ca matematician, îmi plac aceste statistici', a spus ea reporterilor de la spital, în timp ce soul ei, Vince, îi stătea alături, notează Daily Mail.

Potrivit agenției de presă poloneză, Dominika a rămas în spital în ultimele 10 săptămâni. Personalul ar fi recunoscut că sarcina ei este dificilă și că ar putea avea complicații.

Un bebeluș s-a născut ținând în mânuță steriletul mamei

În tot acest timp, Vince avea grijă de ceilalți șapte copii acasă, în Pucaczach, Lubin.

Copiii s-au născut prin cezariana la 29 de săptămâni și au încă nevoie de suport respirator.

Copiii – trei fete și doi băieți – se numesc Arianna Daisy, Charles Patrick, Elizabeth May, Evangeline Rose și Henry James.

Dominika a spus că s-a simțit „mai bine decât se aștepta' după ce i-a întâmpinat pe cei cinci noi membri ai familiei ei.

Ryszard Lauterbach, șeful departamentului de neonatologie, a precizat: „Sperăm că putem ajunge la momentul fericit al externării lor din spital'

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri