O femeie ce si-a omorat cu bestialitate propriul copil primeste o pedeapsa uluitoare

Jelica S., o femeie de origine sarba din Elvetia, in varsta de 23 de ani a fost acuzata de autoritati ca si-ar fi ucis cu cruzime bebelusul nou-nascut prematur. Pentru fapta sa deosebit de grava, mama a avut parte de o pedeapsa incredibila.

Femeia a dat nastere acasa celor doi gemeni cu care era insarcinata, aducandu-i pe lume in propria casa cu 2 luni inainte de termen.
Jelica le-a spus autoritatilor ca s-ar fi speriat dupa ce a intrat in travaliu prematur, la scurt timp dupa ce s-a despartit de tatal copiilor, care incercase sa puna presiune pe ea sa faca avort.

Jelica a explicat cum, in casa cu mama sa fiind, in decembrie 2015, au inceput contractiile. Femeia a umplut cada cu apa, s-a asezat in cada si a inceput sa caute sfaturi pe internet.

Pedeapsa primita de femeia care si-a omorat copilul nou-nascut cu o violenta de nedescris

Dupa ce primul copil a venit pe lume, mama sustine ca s-a speriat deoarece nou-nascutul n-ar fi „plans cum trebuie”.

Conform presei elvetiene, mama Jelicai, desi in casa, nu ar fi auzit nimic din toate acestea.

Proaspata mama ar fi ascuns bebelusul intre haine si ar fi coborat in subsolul casei, unde a batut copilul in mod ingrozitor, aruncandu-l in mod repetat de perete si de podea.

Dupa ce bebelusul a suferit multiple fracturi de craniu si a decedat, Jelica l-a indesat intr-un ursulet de plus pentru a-l ascunde.

Intrebata in sala de judecata de ce a procedat asa, a raspuns ca „Pur si simplu l-am pus acolo, nu stiu ce era in capul meu.”
Aproximativ 31 de ore mai tarziu a venit pe lume si cel de-al doilea copil, iar mama sustine ca acesta s-ar fi nascut mort.

Femeia i-a infasurat corpul intr-un prosop si l-ar fi ascuns si pe acesta in cosul de rufe, inainte de a lesina din pricina pierderii masive de sange.

Politia a fost chemata de medici, odata ce au realizat ca Jelica adusese pe lume 2 copii, dar care nu erau de gasit.

Jelica a fost gasita vinovata pentru fapta sa, procurorii cerand ca ea sa fie incarcerata pentru 8 ani.

In schimb, femeia judecator care a condamnat-o pe Jelica i-a dat o pedeapsa mult mai blanda, de doar 1 an de inchisoare, urmat de alte 22 de luni de eliberare conditionata.
Psihiatrul desemnat de tribunal a argumentat ca femeia a suferit de o tulburare de acomodare, insotita de o reactie depresiva prelungita.

Sursa, imagine: blick.ch

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie