O femeie cu aproape 600 de nepoți și-a cunoscut stră-stră-strănepoata venită pe lume de doar câteva luni

O femeie, în vârstă de 98 de ani, din Kins Mountain, Kentucky, SUA, a devenit din nou stră-stră-străbunică, și s-a fotografiat împreună cu fiicele și nepoatele sale.

Imaginea intitulată „Șase generații în aceeași fotografie” a fost postată pe rețelele de socializare și s-a viralizat pe loc.

MaeDell Taylor Hawkins, în vârstă de 98 de ani, a ținut-o în brațe pe Zhavia Whitaker, în vârstă de șapte luni, în timp ce era înconjurată de fiica și nepoții ei, pe 24 februarie.

Au 10 copii pe care nu au bani să-i crească. Dar își doresc cu disperare încă unul. Care e motivul

Fotografia postată de una dintre nepoatele ei, Gracie Snow Howell, a devenit de atunci virală. MaeDell are aproape 600 de nepoți, mulțumită fiicelor și nepoților ei, care au avut copii de tinere, de pe la vârsta de 19-20 de ani.

MaeDell Taylor Hawkins apre în poză, întinsă pe un pat, iar în jurul ei se află fiica ei Frances Snow (77 de ani), nepoata Gracie Snow Howell (58 de ani), strănepoata Jacqueline Ledford (39 de ani), stră-strănepoata Jaisline Wilson(19 ani) și, bineînțeles, micuța stră-stră-nepoată Zhavia Whitaker, în vârstă de doar șapte luni.

„Șase generații în aceeași fotografie”

MaeDell s-a căsătorit pentru prima dată în 1940, când avea 16 ani, cu Bill Taylor, care lucra la calea ferată și avea la momentul respectiv vârsta de 50 de ani. El avea 10 copii dintr-o relație anterioară, a informat Fox News.

„Știu că i-a fost greu, dar nu s-a plâns”

Bărbatul era adesea plecat la serviciu, dar cei doi au reușit să aibă 13 copii împreună. MaeDell și soțul ei nu aveau o situație materială bună și trăiau fără apă curentă sau alte elemente esențiale în lumea modernă.

„Știu că i-a fost greu, dar nu s-a plâns„, a spus nepoata Gracie pentru People.

Gracie a adăugat că, în ciuda lipsei de confort a lui MaeDell, ea nu a auzit-o niciodată pe mama ei, Frances, plângându-se că nu a avut din abundență mâncare sau haine.

Pe lângă faptul că și-a stabilit moștenirea prin descendenții ei, MaeDell a transmis și celebra ei rețetă de conserve de roșii.

„Dacă cineva m-a întrebat vreodată care este amintirea mea preferată despre bunica, ei bine este legată de conservele ei de roșii”, a spus Gracie.

Datorită fiicelor și nepoților, MaeDell a ajuns să aibă 106 nepoți, 222 strănepoți, 234 stră-strănepoți și 37 de stră-stră-strănepoți.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton