O femeie cu două vaginuri vrea să se opereze pentru a avea relații intime fără dureri

Brittany Jacobs, o femeie în vârstă de 26 de ani, din Statele Unite ale Americii s-a născut cu o condiție medical rară. Femeia are două vaginuri și două utere. Brittany spune că vrea să apeleze la mai multe operații pentru problema sa, deoarece are dureri în timpul contactelor intime pe care le are cu soțul său.

Brittany are un copil și și-a descoperit anomalia când a născut. La naștere, medicii au fost nevoiți să-i scoată septul vaginal pentru a putea scoate nou-născutul în siguranță. Femeia și-a făcut povestea publică pe rețelele de socializare.

@britsburg

OBGYN/OB care is trash. Change my mind. ##uterusdidelphys ##ob ##medical ##obgyn ##femaleempowerment ##ud

♬ Know Yourself – Drake

„Intrasem în travaliu, iar doctorii au observat septul vaginal și au încercat să-l îndepărteze fără să-mi dea calmante. A fost îngrozitor de dureros, iar când era cât pe ce să leșin de durere, medicii mi-au făcut anestezie epidurală și au continuat procedura. Abia atunci nu am mai simțit durere.

Citește și: O femeie a născut în pat fără să fi știut că a fost însărcinată

Acum vreau ca medicii să elimine mai mult țesut din septul vaginal pentru ca să pot întreține relații sexuale cu soțul meu. Nu mai vreau ca această activitate să fie dureroasă. Medicii mi-au spus, totuși, că ar trebui doar să mă relaxez înainte de a face sex”, a declarat femeia, potrivit Daily Star.

Foto – TikTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri