O femeie de 46 de ani și-a născut propriul nepot, pentru că fiica ei nu putea naște | FOTO

O mamă care își iubește copilul ar face orice să-l știe fericit, indiferent de vârsta copilului și de ce sacrificii e nevoie pentru asta. Cazul femeii de 46 de ani care a decis să fie mamă surogat pentru propria fiică a impresionat oameni din lumea întreagă.

Alice Hohenhaus a fost diagnosticată cu leucemie la vârsta de patru ani. La opt ani medicii i-au spus că boala a intrat în remisiune. Din păcate la 9 ani simptomele au revenit și a fost nevoită să suporte tratamentul dur care i-a supus tot corpul la radiații. La momentul respectiv, uterul i-a fost afectat iremediabil și medicii i-au spus că nu va putea să facă copii.

În mod de-a dreptul surprinzător, la 23 de ani, Alice a rămas însărcinată. A fost extrem de fericită, sentimentele pe care le-a trăit, spune ea, nu se comparau cu nimic altceva. La 15 săptămâni însă, din cauza problemelor pe care le avea, a pierdut sarcina și nu a putut să-și vadă băiețelul pe care îl purta în pântece. Atunci medicii i-au spus că deși poate rămâne însărcinată, complicațiile pe care le-a suferit la nivelul uterului nu-i vor permite niciodată să ducă o sarcină la termen, nici măcar pe aproape.

Citește și: O sarcina presarata cu minuni

Văzând-o atât de distrusă, Theresa, mama lui Alice, s-a oferit să poarte ea sarcina pentru fiica ei, să fie mamă surogat pentru propria ei fiică și să îi împlinească astfel visul de a avea un copil și o familie frumoasă.

'Alice putea să aibă embrionul, așa că am zis de ce nu. Alice s-a gândit că sunt prea în vârstă, am 46 de ani, și nu a vrut inițial să mă lase să fac asta. Dar până la urmă, după ce s-a convins din nou că nu poate duce sarcina e acceptat. Văzând-o acum atât de fercită știu că totul a meritat', a declarat mama tinerei.

 

Mama și fiica au fost împreună la fiecare ecografie, de fiecare dată plângeau amândouă de fericire și emoție. Theresa spune că pe tot parcursul sarcinii nu s-a gândit la copilul din pântecele ei decât ca la nepotul ei, iar pe 2 iunie a născut un băiețel sănătos.

Citește și: Sotul a refuzat sa asiste la nastere. Reactia mamei este geniala

'Trebuie să spun că a fost cea mai minunată experiență din viața mea. A fost așa de frumos. Alice se temea de faptul că la vârsta mea nașterea naturală va fi prea dureroasă, ea a fost lângă mine tot timpul și au fost momente pe care le vom prețui toată viața', a mai povestit Theresa.

Acum, proaspăta bunică spune că ar repeta oricând experiența și ar mai face un copil pentru fiica ei.

'Știu că toată lumea își face griji pentru sănătatea mea și pentru faptul că efortul încă unei nașteri la vârsta asta ar fi prea mare, dar aș fi foarte fericită să-i pot dărui micuțului Parker o surioară sau un frățior. Aș face orice pentru copiii mei', a mai spus Theresa.

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie