O femeie din Germania, condamnată la 6 luni de închisoare după ce a perforat prezervativele partenerului pentru a rămâne însărcinată

O femeie din Germania, de 39 de ani, a fost condamnată la șase luni de închisoare, după ce s-a descoperit că a găurit în mod intenționat prezervativele partenerului (42 de ani) pentru a rămâne gravidă. Femeia a recurs la acest gest pentru că își dorea foarte tare un copil. Femeia și partenerul ei nu  formau un cuplu, ci doar se întâlneau ocazional.

Judecătorii tribunalului regional din Bielefeld au spus că femeia era îndrăgostită de acel bărbat, dar sentimentele nu erau reciproce, deoarece el nu-și dorea o relație serioasă ci doar aventuri.

Citește și: O fetiță și mama ei, lovite pe o trecere de pietoni din Prahova. Copilul a decedat, iar mama este în stare gravă

Bărbatul a aflat că va avea un copil după ce a primit de la femeie un mesaj pe WhatsApp care își înștiința că este gravidă, recunoscând că a perforat prezervativele. Individul a înaintat o plângere penală în cazul femeii, iar aceasta a ajuns în fața instanței. În cele din urmă, femeia a recunoscut să și-a sabotat partenerul. Decizia judecătorilor a fost una istorică, după cum au declarat cei care au pronunțat sentința, notează Daily Mail. Inițial, femeia a fost acuzată de viol, dar ulterior, pedeapsa s-a redus la o altă încadrare, de agresiune sexuală.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri