O femeie din Maramureș și-a găsit fetița decedată, la câteva zile după ce i s-a spus că are roșu în gât

Caz șocant în Maramureș, după ce un bebeluș a murit în condiții suspecte. Mama a ajuns cu copilul în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, iar medicii i-ar fi spus mamei că fetița are roșu în gât și ar fi trimis-o acasă. Câteva zile mai târziu, fata a murit.

Echipa medicală nu i-a mai putut salva viața

Marți dimineață o femeie a sunat la 112 când a constatat că fetița ei nu mai respira. Medicii au sosit la fața locului, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a salva viața copilului.

Poliţiştii au constatat faptul că, în urma manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul SMURD a fost constat decesul minorei în vârstă de 8 luni. În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă – a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureş, pentru Observator.

Citește și: O femeie care nu știa că e însărciantă a născut în timpul unui zbor cu avionul

Au zis că nu este caz de urgenţă!

Fata ar fi făcut sâmbătă febră mare, iar bunicul și mama au dus-o la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Medicii au examinat-o și au decis că nu are nevoie de internare.

I-a dat un tratament şi a zis să o duc acasă, că nu este caz de urgenţă. Duminică a început să tuşească, până atunci nu a tuşit, iar luni am mers cu ea la medicul de familie şi i-a schimbat tratamentul – a spus bunicul copilului, pentru sursa citată mai sus.

Mama și-a găsit dimineața fata, fără suflare

Toată ziua a dormit, a tot dormit. Am făcut cu schimbul, cu soţul meu şi am rămas eu, că am zis că tot îi dau antibioticul, că trebuia să i-l dau la 00:00. Am avut impresia că s-a liniştit fata. Când m-am trezit dimineaţa, în jurul orei 05:30, ea a fost gata. Nu ştiu. Îmi pare rău că m-am pus să dorm – a declarat înduerată mama fetiței.

Autoritățile așteaptă acum necropsia copilului pentru a face lumină în suspectul caz.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri