O femeie care nu știa că e însărcinată a născut în timpul unui zbor cu avionul

Situație neprevăzută în timpul unui zbor cu avionul. O femeie, care nu știa că este însărcinată, a născut în timpul zborului dinspre Ecuador spre Amsterdam, cu un avion al companiei KLM.

Tamara, proaspăta mămică, și copilul ei au fost internați la spitalul Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid, după ce au aterizat pe aeroportul Schiphol, din afara Amsterdamului.

 Tamara zbura din Ecuador către Spania, cu o escală la aeroportul Schiphol

Cu câteva ore înainte de a ateriza în Olanda, a acuzat dureri de stomac și a decis să meargă la toaletă. Spre marea ei surpriză, după două contracții, s-a trezit brusc cu un copil în mâini. Tamara nu avea idee că este însărcinată și a fost destul de surprinsă de eveniment – au transmis reprezentanții spitalulului, potrivit nltimes.nl.

O femeie a născut în timp ce făcea duș, fără să fi știut că era însărcinată

Femeia l-a numit pe băiat Maximiliano. În avion se aflau doi medici și o asistentă din Austria care au putut să o ajute pe mama după această naștere surprinzătoare, potrivit Spaarne Gasthuis.

O tânără a aflat că e însărcinată cu 50 de minute înainte de a naște

La sosirea la Schiphol, mama și băiatul nou-născut au fost duși cu ambulanța la Spaarne Gasthuis.

Atât Tamara, cât și Maximiliano erau, din fericire, sănătoși. Echipa de medici a făcut tot posibilul pentru a se asigura că ambii au primit îngrijirea corespunzătoare și că vor intra în posesia documentele necesare pentru Maximiliano. Cât de curând posibil, Tamara și Maximiliano vor merge mai departe spre Madrid. Spaarne Gasthuis le urează bine! – au mai transmis reprezentanții spitalului.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri