O femeie din Mexic și-a înjunghiat cei patru copii și apoi a încercat să se sinucidă

Caz șocant în statul Oaxaca, sudul Mexicului. O femeie și-a ucis cei patru copii dintr-un motiv uluitor – pentru că se săturase de gelozia soțului ei.

Arelis Juarez, în vârstă de 27 de ani, ți-a înjunghiat cei patru copii în propria casă. Arelis Aquino (8 ani), Itzayana Aquino (5 ani), Alisey Aquino (2 ani) și Delfino Aquino (10 luni) au fost găsiți de autorități fără suflare, întinși pe același pat într-unul dintre dormitoarele casei. Femeia a încercat apoi să se sinucidă tăindu-și gâtul, dar a fost dusă de urgență la spital și stabilizată.

Citește și: Din ce motiv s-ar fi aruncat femeia cu copiii în brațe de pe blocul din Timișoara. Explicația psihologilor

Femeia se plângea mereu că soțul ei, în vârstă de 62 de ani, era foarte gelos și nu mai suporta să trăiască sub același acoperiș cu el.

Procurorii au confirmat tragedia, spunând că femeia consumase alcool înainte de a-și ucide copiii și a folosit același cuțit pentru ași lua viața.

”Menționăm că victimelor le-au fost făcute și teste chimice, ale căror rezultate sunt în curs și vor fi anunțate cu promptitudine”, a precizat Procuratura Generală Oaxaca, potrivit Daily Mail.

Femeia nu a fost încă pusă sub acuzare.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton