O femeie din Timiș a murit după ce a născut natural un bebeluș de 5,4 kilograme

O femeie în vârstă de 35 de ani din Timișoara, mama a șase copii, a murit după ce a născut natural un bebeluș cu o greutate de 5,4 kilograme. Personalul medical susține că pacienta a suferit complicații imediat după naștere și nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Femeia a născut pentru a șasea oară, ea mai având alți cinci copii acasă. Joi după-amiază ea a adus pe lume, pe cale naturală, un copil macrosom cu o greutate de 5,4 kg, cu mult mai mare decât un greutatea normală a unui bebeluș, care este cuprinsă între 3,2 și 3,5 kilograme.

Medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara susțin că nașterea naturală a decurs normal, dar femeia a început să sângereze foarte rău după aceea, ulterior fiind constatat decesul.

Citește și: Mituri despre nașterea naturală – ce spune ginecologul

Marius Craina, medic în cadrul unității sanitare în care s-a născut bebelușul de 5,4 kilograme, spune că din cauza dimensiunilor mari ale bebeluşului din timpul sarcinii, femeia a fost suspectată de diabet şi a fost supusă unor controale medicale pluridisciplinare. Marius Carina a declarat că starea bebeluşului este bună, fiind internat la secţia de Neonatologie.

Citește și: Nasterea naturala prin cezariana este acum posibila


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere