O femeie și-a pierdut brațele și picioarele după ce a născut. „Totul este epuizant!”

O proaspătă mamă a rămas fără brațe și picioarele după ce a dezvoltat un șoc toxic în timpul nașterii.

Brie Morgan Bauer, în vârstă de 35 de ani, din Kansas City, a fost transportată de urgență la spital pentru o cezariană de urgență, la doar 27 de săptămâni de sarcină.

Al treilea copil al ei, Beau, s-a născut cu o greutate de 1,100 grame, dar în timp ce medicii l-au stabilizat și l-au transportat la secția de Terapie Intensivă a spitalului, starea lui Brie s-a deteriorat.

Ea a dezvoltat sindromul de șoc toxic streptococic și a fost plasată în comă. În următoarele câteva săptămâni, a avut nevoie de nenumărate intervenții chirurgicale și, în cele din urmă, medicii au decis să îi amputeze toate cele patru membre, notează Daily Mail.

Citește și – O femeie, mamă a doi copii, care s-a dus să se opereze de pietre la rinichi, a rămas fără mâini și picioare

Brie a mers pentru prima dată la spital după ce a experimentat mai multe zile în care se simțea cam și cum ar fi avut gripă, acuzând dureri corporale și disconfort general.

Medicii au stabilit că intrase în travaliu, iar copilul ei era în pericol, așa că au trimis-o pentru o cezariana de urgență la doar 27 de săptămâni de sarcină.

Beau s-a născut, dar Brie a pierdut mult sânge în sala de operație și starea s-a deteriorat rapid.

„Echipa medicală s-a străduit să-o exigeneze plămânii ei plini de lichid și să-i oprească hemoragia. Brie a început să sufere de insuficiență de organe.

Medicii au introdus-o într-o comă indusă medical și au spus familiei ei că este puțin probabil să treacă cu viață peste noapte' – au spus apropiați ai familiei femeii.

Dar Brie a rezistat și a doua zi rezultatele de laborator au dezvăluit că a dezvoltat sindromul de șoc toxic streptococic. Infecția gravă se afla în uterul ei și i-a impus o histerectomie de urgență.

În cadrul operației, medicii au descoperit că o parte din colonul ei a fost afectată și a trebuit să-i facă o altă intervenție chirurgicală majoră – a treia în mai puțin de 72 de ore.

Ea a supraviețuit procedurilor, dar medicamentele pe care le lua începuseră să-i afecteze toate cele patru membre.

„Mâinile și picioarele ei deveneau negre din cauza lipsei de flux sanguin – discuțiile despre amputare erau inevitabile' – au mai spus apropieții femeii.

Brie era încă în comă, trezindu-se doar pentru scurt timp, astfel încât soțul ei să-i poată spune: „Brie, sunt Reid. Copilul este în siguranță, este frumos și arată ca tine.'

În următoarele săptămâni, ea a luptat împotriva infecțiilor, insuficienței anumitor organe și a suferit amputații la toate cele patru membre — brațul drept, chiar deasupra cotului, brațul ei stâng, chiar sub cot, piciorul drept, la nivelul șoldului, piciorul ei stâng, chiar deasupra genunchiului.

Trei luni mai târziu, Beau a fost externată din spital fără complicații și a fost transferată în secția de recuperare unde învață să trăiască fără mâini și picioare.

„Munca este atât de mult mentală, cât și fizică și totul este epuizant. Ea procesează trauma și durerea, în timp ce trebuie să depășească obstacolul mental al explorării protezelor' – au mai precizat apropiații familiei.

Beau este îngrijit de tatăl lui, Reid, cu ajutorul bunicilor săi.

„Între timp, Beau este ocupat să facă lucruri obișnuite pentru bebeluși. El este acasă de câteva săptămâni, dar încă o vizitează des pe Brie la clinică' – a transmis familia.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri