O femeie, mamă a doi copii, care s-a dus să se opereze de pietre la rinichi, a rămas fără mâini și picioare

Lucinda Mullins, în vârstă 41 de ani, este din Kentucky, are doi copii și a suferit o operație de rutină pentru a-i fi îndepărtate pietrele la rinichi, în urma căreia a rămas fără ambele picioare și fără brațe.

O afecțiune relativ comună, care de obicei nu ar avea consecințe pe termen lung, a escaladat rapid într-un coșmar de neimaginat pentru Lucinda.

„Sunt încă fericită că sunt în viață…”

Totul a început când din cauza unei pietre la rinichi pe care trebuia să o îndepărteze, în corpul ei s-a produs o infecție. Femeia a făcut sepsis.

Lucinda, asistenta medicală de meserie, a fost dusă la Spitalul Fort Logan din Stanford, apoi transportată de urgență la Spitalul University of Kentucky din Lexington, unde a stat sub sedative puternice pentru câteva zile.

Când s-a trezit, în cele din urmă, picioarele ei dispăruseră. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze picioarele pentru a-i salva viața. Dar coșmarul nu se terminase.

O fetiță a murit după ce medicii i-au ignorat simptomele de apendicită. I s-a spus că are amigdalită

Femeii i s-a spus apoi că o să-și piardă și ambele brațe, de la cot în jos. Lucinda s-a mutat la Spitalul de Reabilitare Cardinal Hill pentru terapie timp de următoarele câteva săptămâni, înainte de a fi din nou operată. Acum, Lucinda urmează un proces îndelung și anevoios de recuperare.

În ciuda veștilor îngrozitoare, femeia a rămas surprinzător de pozitivă cu privire la situația ei.

„Mi-am pierdut atât brațele, cât și picioarele. Iată, asta se întâmplă… Aceasta este cartea pe care eu am tras-o eu și pe aceasta o voi juca. Sunt încă fericită că sunt în viață… Îmi pot vedea copiii, familia, așa că amputarea este un lucru minor în acest moment” – a declarat femeia, citată de Metro.

Familia ei care o susține cum poate mai mult a împărtășit în mediul online actualizări despre starea ei. Într-o fotografie publicată pe pagina GoFoundMe, Lucinda poate fi văzută în timp ce este hrănită de fiul ei cel mic, Easton.

A avut o primă zi grozavă de terapie! A fost atât de emoționată și s-a descurcat atât de bine! Continuați să vină rugăciunile!” – a anunțat familia în descrierea fotografiei dureroase.

Peste 78.000 de lire sterline au fost strânse pe pagina GoFundMe, care a fost creată de prietena ei Heather Beshears.

O fetiță care s-a întors de la școală cu simptome de răceală a murit la câteva ore după ce a ajuns acasă

Heather a transmis: „Cindy, așa cum o numesc majoritatea prietenilor ei, este o femeie drăguță, grijulie, curajoasă și frumoasă, care a trăit recent o tragedie ce i-a schimbat viața. Familia ei va trebui să facă câteva ajustări în casa lor pentru a se potrivi nevoilor lui Cindy. Ei îi vor trebui și proteze, și alte echipamente. Costurile pentru toate acestea pot fi copleșitoare. Am început această strângere de fonduri pentru că vrem să o susținem pe eroina noastră, Cindy, precum și pe soțul ei, DJ, care a fost alături de ea la orice pas. Cindy și DJ au doi copii mici cărora le este teribil de dor de mamă și tată.

Uneori viața este grea și nu există nicio cale de a ocoli nenorocirile. Lumea lui Cindy și a lui DJ s-a oprit complet, dar lumea din jurul lor continuă să se miște. Să ajutăm să le ușurăm povara cât ei se vindecă și încearcă să revină la viețile lor. Sperăm să îi putem permite lui Cindy să se concentreze asupra recuperării ei.

Sora ei, Luci, a ținut să le mulțumească tuturor celor care le-au sărit în ajutor: „Am dori să le mulțumim din nou tuturor pentru tot sprijinul, dragostea, rugăciunile, felicitările, mâncarea și vizitele (preferatele ei). Sunteți minunați.

Foto – GoFundMe


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri