O fetiță a murit după ce medicii i-au ignorat simptomele de apendicită. I s-a spus că are amigdalită

O fetiță de doi ani, plecată cu familia în vacanță, a murit din cauza apendicitei acute, după ce medicii nu i-au observat simptomele afecțiunii înainte de zborul spre casă.

Isla Sutcliffe, din Jersey, se îmbolnăvise brusc în ultimele zile ale unei vacanțe în Turcia alături de părinții ei Laura Carolan, Ryan Sutcliffe și sora ei Karis. A fost tratată de un medic în hotelul lor, care a catalogat rapid boala ei drept amigdalita – în ciuda faptului că durerea lui Isla venea din stomac, nu din gât.

Starea lui Isla s-a înrăutățit în următoarele 24 de ore, iar în ziua în care familia ar fi trebuit să se întoarcă acasă, părinții ei au dus-o la spital. Acolo, au fost luați în primire de același medic care o consultase inițial în hotel.

Medicul a repetat diagnosticul, i-a prescris Nurofen și le-a spus părinților că este aptă să călătorească acasă în acea noapte, notează The Sun.

Odată ce familia a ajuns la aeroport, starea de sănătate a lui Isla s-a deteriorat și mai mult și a trebuit să fie transportată de urgență înapoi la spital cu o ambulanță.

Taylor Kearns, un prieten de familie, a spus: „Experiența cu care s-a confruntat această familie în timp ce Isla era bolnavă este absolut îngrozitoare. Starea fetei s-a deteriorat drastic, ajungându-se la nevoia unei ambulanțe să o ducă la spital de la aeroport, pentru a i se spune că este apendicită acută și sepsis Apendicele s-a rupt apoi, rezultând inimaginabilul'.

Citește și: O femeie regretă că a devenit mamă, plângându-se că nu mai are timp pentru seriale pe Netflix și vacanțe

Ea a adăugat: „Isla a adus atât de multă bucurie și râsete în viața celor care au cunoscut-o. Zâmbetul ei strălucitor și molipsitor va rămâne veșnic în inimile noastre.'

După ce Isla a murit, Taylor a creat o pagină GoFundMe pentru a sprijini familia.

Taylor a spus: „Deși nu putem ușura povara emoțională, putem contribui la atenuarea stresului financiar care vine cu o astfel de pierdere neașteptată. Tragediile de genul acesta sunt de neimaginat și nicio familie nu ar trebui să îndure vreodată o astfel de durere, cu atât mai puțin într-o țară străină departe de familie și prieteni, știind că ar fi putut fi salvată dacă nu ar fi fost îngrijirea medicală slabă oferită și diagnosticele greșite.

Citește și: Ce a descoperit o mamă care își monitoriza video copilul. Băiatul a fost ulterior diagnosticat cu cancer

Scopul acestei campanii GoFundMe este de a strânge fonduri pentru a ajuta Laura, Ryan și familia lor cu cheltuielile de călătorie, funeralii și curente cu care se confruntă în această perioadă incredibil de dificilă. Ultimul lucru pe care ne dorim este ca ei să-și facă griji în privința chestiunilor financiare în timp ce sunt în doliu.'

Foto – gofoundme.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri