O femeie spune că ar fi văzut un înger păzitor lângă fătul ei, în ecografie. Ea pierduse deja trei sarcini

Stacey Astley (38 de ani), din Tauton, Someset, Marea Britanie, susține că a văzut chipul unui înger în ecografia de 20 de săptămâni a bebelușului pe care-l aștepta. Femeia mai are patru copii și a pierdut trei sarcini în încercarea de a-l face pe cel cu numărul cinci. Stacey spune că îngerul păzitor din ecografie a ajutat-o să aducă pe lume copilul pe care și-l dorea și pe care îl credea imposibil de făcut după pierderile de sarcină.

„După trei sarcini pierdute, am zis că trebuie să îi dau o pauză corpului meu care a trecut prin atâtea. Cinci săptămâni mai târziu, am aflat că sunt însărcinată. Eram îngrozită! Am făcut o scanare rapidă la cinci săptămâni din cauza istoricului meu. Sonagraful arăta că erau mici pmotive de îngrijorare, dar mi s-a spus că sarcina poate fi dusă până la capăt. La şase săptămâni, am avut o sângerare bruscă şi severă şi m-am temut că voi pierde sarcina din nou. A trebuit să mai aştept zece zile pentru următorul ecograf, am sângerat în tot acest timp şi când, în sfârşit, m-am dus la programare, m-am pregătit pentru ce e mai rău. Însă sonagraful mi-a arătat din nou că există o bătaie a inimii', a povestit femeia, potrivit publicației The Sun.

Verdictul doctorilor a fost înfricoșător – un hematom mare care crește lângă făt. Stacey a fost sfătuită să meargă săptămânal la controale medicale. Următoarea vizită la spital i-a confirmat că fătul se dezvoltă normal.

„La scanarea mea de 16 săptămâni, hematomul a scăzut în cele din urmă, iar la scanarea mea de 18 săptămâni a scăzut la jumătate din dimensiunea inițială. Sângerarea s-a oprit la 19 săptămâni, iar această fotografie cu îngerul păzitor a fost făcută la 20 de săptămâni.

Citește și: Copilul miracol. A supraviețuit deși s-a născut cu inima în afara corpului | FOTO

După toate greutățile prin care am trecut înainte de concepere şi prin cele pe care le-am experimentat împreună cu fătul, în timpul sarcinii, cred că acolo a fost ceva sau cineva care s-a uitat la noi de această dată şi ne-a dat o mână de ajutor. Nu ştiu ce sau cine a fost. Sau poate a fost doar noroc. Dar voi rămâne recunoscătoare pe viaţă pentru că a ajutat ca fiul nostru să rămână cu noi', a mai spus Stacey.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Trending news
Mai multe din Stiri