O fetiță de 10 ani s-a căsătorit cu iubitul ei, cu câteva zile înainte de a fi răpusă de o boală cruntă

O fetiță de 10 ani s-a căsătorit cu iubitul ei cu doar câteva zile înainte de a muri de o boală cruntă.

Emma Edwards, din Walnut Cove, Carolina de Nord, a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută în aprilie anul trecut, iar părinții ei Alina (39 de ani) și Aaron (41 de ani) sperau că va putea învinge boala.

„Trebuia să se întâmple super-rapid!'

Dar în iunie familiei i s-a dat vestea sfâșietoare. Cancerul Emmei era într-un stadiu avansat, era incurabil și fata nu mai avea decât câteva zile de trăit. Emma s-a stins din viață pe 11 iulie.

Alina a spus că visul Emmei a fost să se căsătorească cu iubitul ei, cu care era împreună de doi ani, Daniel Marshall Christopher Williams Junior. Daniel, în vârstă de zece ani, cunoscut între prieteni drept DJ și Emma au mai încercat să se „căsătorească' la școală în timpul prânzului, când aveau opt ani.

„A vrut să fie soție și să aibă trei copii”

Așa că familia și prietenii au decis să se unească pentru a îndeplini visul Emmei. Astfel, a avut loc o ceremonie pentru tânărul cuplu pe 29 iunie, la care au participat 100 de invitați.

Un băiat cu simptome de amigdalită a aflat că are leucemie. „Nu te aștepți niciodată la așa ceva!'

Aaron a condus-o pe Emma spre altar, pe culoarul din grădina bunicii ei, iar profesoara lor de clasă ținut un discurs despre cum a început relația celor doi.

„Cei mai mulți copii vor să meargă la Disneyland, dar Emma a vrut să se căsătorească, să fie soție și să aibă trei copii. Profesoara lor a vorbit la nunta lor și a spus că au încercat să aibă o nuntă la pauză.

Au avut o domnișoară de onoare și miri, iar copiii au venit la clasă la patru ace, cu cravată. A fost foarte drăguț, dar profesoara a spus că nu poate avea loc o nuntă în clasa ei. Când eu și mama lui DJ am aflat asta, am hotărât că trebuie să-i lăsăm să se căsătorească. Trebuia să se întâmple super-rapid.' – a spus mama Emmei, citată de Daily Mail.

„Am organizat totul în mai puțin de două zile. Toate s-au îmbinat perfect. O prietenă o oficiat ceremonia, alta a citit un verset din Biblie și cea mai bună prietenă a ei a fost domnișoară de onoare. Toată lumea a venit să o vadă. Emma era o fire foarte sociabilă, prietenoasă, așa că i-a fost greu să fie departe de toată lumea. Au venit medicii ei, asistente, profesori, familie, prieteni, toată lumea.

A avut dureri foarte mari când am îmbrăcat-o. A obosit-o totul, dar a vrut să renunțe la medicamentele pentru durere pentru că nu-și dorea să adoarmă la nunta ei. DJ este cel mai dulce băiat pe care l-am întâlnit vreodată. Are o inimă de aur și o iubește cu adevărat pe Emma.'– a adăugat ea.

„A fost o mare lovitură!”

Alina și Aaron au aflat de boala fetei lor este într-o fază extrem de avansată când au dus-o să încerce un alt tratament.

Cum a ajuns un copil să fie suspect de leucemie după ce a băut lapte de vacă

Alina, care mai are patru copii, a spus: „Mergem la un alt tip de tratament și ne-au spus că mai doar câteva zile de trăit, până într-o săptămână, nu câteva luni. Nu ne așteptam să auzim asta. Ne-am gândit că mergem pentru un alt tip de tratament și că va funcționa. A fost o mare lovitură. Niciodată nu-mi imaginam să spun că nu pot face ceva pentru ea.'

 „Nu a fost niciodată bolnavă înainte”

Alina a mai spus că Emma părea să fie un copil sănătos, până când au dus-o la spital într-o zi, după ce s-a accidentat în urma unei căzături. Medicii i-au descoperit cancerul la oasele de la picioare în aprilie anul trecut.

 „Nu a fost niciodată bolnavă înainte. Dintr-o dată, a început să vomite. Am aflat de boală întâmplător. Ea a căzut, s-a lovit, așa că i-au verificat picioarele și au descoperit că teribilul cancer îi mânca oasele și o slăbea.' – a mai spus mama fetei.

Reflectând la viața Emmei, Alina și Aaron au spus că sunt recunoscători că au putut să o ajute să-și realizeze visul înainte de a muri.

 „Era o fată adorabilă. Întotdeauna spun că trebuia să facem căsătoria să pară foarte distractivă, pentru că asta e tot ce și-a dorit ea.'

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri