O fetiță de 8 ani a renunțat la averea familiei și la plăcerile lumești pentru a se călugări

O fetiță de opt ani, care trebuia să moștenească o companie în valoare de 61 de milioane de dolari, a renunțat la avere pentru a deveni călugăriță.

Într-o ceremonie fastuoasă, Devanshi Sanghvi a fost inițiată în jainism, drept călugăriță.

Copilul este acum printre cele mai tinere persoane care au trecut prin ceremonia Diksha. Aceasta impune participanților să renunțe la toate posesiunile materiale pentru a deveni călugări Jain.

Cine este Devanshi Sanghvi?

Până recent, Devanshi Sanghvi a fost moștenitoarea companiei de bijuterii Sanghvi and Sons' din Surat, un oraș din vestul Indiei. Locul este cunoscut drept „Orașul Diamantelor' datorită importanței sale în comerțul mondial cu pietre prețioase. Ami și Dhanesh Sanghvi sunt părinții fetei. Familia ei face parte din religia Jain, o sectă mică, dar venerabilă a hinduismului. Jain pledează pentru vegetarianismul strict, nonviolența și compasiunea pentru toate ființele vii, mari și mici.

Citește și: Povestea femeii cu sindrom Hallermann-Streiff, o afecțiune ereditară extrem de rară

Ceremonie religioasă pentru fetiță a durat patru zile

Ea a luat parte la o ceremonie de patru zile pentru a-și anunța noua profesie. În tot acest timp, a călărit cândva într-o trăsură trasă de elefanți. Apoi, după ce s-a tuns, renunțând complet la păr, ea a mers la un templu pentru a-și schimba hainele ornamentate cu o ținută simplă din bumbac alb.

Devanshi Sanghvi a primit numele Sadhvi Shri Dingat Pragya Shriji.

Fetița nu s-a uitat niciodată la televizor și nu a fost niciodată la restaurant

Devanshi, în vârstă de 8 ani, a renunțat la viața ei lumească și a ales calea renunțării. Potrivit rudelor ei, evlavia lui Devanshi era binecunoscută printre membrii comunității jainiste a lui Surat chiar și atunci când ea era mică. Se pare că tânăra a fost un participant obișnuit la ritualurile templului. Ea nu a văzut niciodată un film, nu s-a uitat la televizor și nu a vizitat niciodată un mall sau un restaurant.

Familia a menționat, totuși, interesul ardent al lui Devanshi pentru religie și dorința ei constantă de a trece la noul stil de viață, Sanyas.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri