O fetiță de 9 ani a murit după ce a fost împinsă de o colegă pe coridorul unei școli

Ya Tong, o fetiță de 9 ani, din China, și-a pierdut viața după ce a fost împinsă de o colegă de clasă pe coridorul școlii unde învățau.

Tragedia s-a produs într-o unitate de învățământ din Quinzou, China. Acolo copiii dintr-o clasă alegrau pe coridor, îndreptndu-se spre sala de sport, iar una dintre fete a îmbrâncit-o pe Ya Tong și aceasta sa dezechilibrat și s-a lovit cu capul de perete. Copilul a leșinat, dar și-a revenit rapid și pentru că nu a acuzat o stare de disconfort sau dureri în urma incidentului s-a dus la ora de sport pentru antrenamete. Câteva ore mai târziu, un profesor l-a sunat pe tatăl fetei, Huang Qin, să-i spună că micuța are stări de greață și de vomă.

Mi-a spus că a uitat să mănânce pacheţelul dat de mine la prânz. Acesta a fost ultimul lucru pe care mi l-a spus fiica mea. Sunt tulburat. Am cerut explicaţii şi m-am luat de profesori, acuzându-i că nu au sesizat problema mai devreme – a povestit tatăl copilei, potrivit The Mirror.

Citește și – București: O mașină de Poliție a lovit două fetițe. Una dintre ele a decedat

Bărbatul s-a dus la școală șă-și ia fata și a observat că avea o umflătură de mărimea unui ou la nivelul capului, așa că a dus copilul la Urgență. Familia lui Ya Tong a aflat că fata lor suferise o hemoragie cerebrală în urma loviturii de la școală. Fata a intrat în comă, iar 9 zile mai târziu a murit.

Părinții au decis să doneze organele fetei pentru a-i ajuta pe alții.

Nu vreau să fiu un erou despre care să vorbească ceilalți. Vreau doar ca inima fiicei mele să bată în continuare – a spus Huang Qin.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri