O fetiță de trei ani a murit în timp ce făcea baie din cauza neatenției părinților

O fetiță în vârstă de trei ani s-a înecat tragic în cada de baie la ea acasă, după ce a reușit să deschidă robinetele de apă și nu a avut cine să le mai închidă.

Iris-Mae Aubrey a fost descoperită fără sufalre de părinții ei la reședința lor din Abertillery, Țara Galilor. O ancheta deschisă de Curtea Gwent Coroner a dezvăluit că Iris-Mae s-a simțit rău la școală în ziua incidentului și a fost adusă acasă mai devreme de bunica ei. Apoi a fost dusă la casa ei din Montague Street, unde bunica și mama ei, Chelsea, au stat cu ea până când tatăl ei, Ryan, s-a întors de la serviciu mai târziu în acea după-amiază.

Citește și – Neamț: Un băiețel în vârstă de doi ani s-a înecat în curtea bunicii, într-un lighean cu apă

După ce i s-a dat o pastilă, Iris-Mae s-a odihnit pe canapea, dar când s-a trezit a vomitat pe pijamaua cu care era îmbrăcată. Mai târziu în acea seară, tatăl i-a pregătit o baie la etaj, pe care mama ei a verificat-o pentru temperatură și s-a asigurat că era plină pe jumătate, până la brâu lui Iris-Mae. În jurul orei 20.25, Chelsea a părăsit-o pe Iris-Mae să ia un prosop și să facă ordine jos. De obicei, fata își striga mama când termina cu băița, dar 25 de minute mai târziu, în jurul orei 20.50, Chelsea s-a întors la etaj și a găsit cada plină complet și fata înăuntrul ei.

Chelsea a scos-o imediat afară, a început resucitarea și a sunat la serviciile de urgență. Paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Țara Galilor au sosit în jurul orei 21:00 și au continuat încercările de a o reanima pe Iris-Mae.

În ciuda eforturilor lor, fata a fost declarată moartă la 21:41.

Mama îndurerată a descris incidentul ca fiind un „eveniment teribil pe care nu îl va uita niciodată' familia, afirmând că micuța Iris-Mae a reușit să deschidă robinetele de la baie în timp ce era nesupravegheată. Ea a concluzionat că moartea copilului a fost o înec accidental după ce a fost lăsată singură.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton