O fetiță „sănătoasă și normală” care s-a dus la culcare într-o seară a fost găsită fără suflare a doua zi

Eva Rydings, o fetiță de trei ani din Oldham, a fost găsită de fratele ei fără suflare. Copila se dusese la culcare părând a fi „sănătoasă” și „normală”.

Fata s-a dus la culcare în jurul orei 20:00 cu o seară înainte. Și nu părea să aibă niciun fel de problemă de sănătate, dar avea doar ușoare secreții nazale.

Eva a dormit pe un pat extensibil care era ușor înclinat, iar capul ei era poziționat într-un unghi mai mare decât restul corpului. Dar salteaua a fost descrisă ca fiind „foarte moale', iar medicul legist senior Joanne Kearsley a spus că nu există suficiente dovezi pentru a sugera că acest lucru a contribuit la moartea fetei.

Medicii au decis că fetița a decedat din cauze necunoscute.

O mama explica: „De ce imi culc copiii la 7:30 seara'

„Îi plăcea să meargă la fermă cu mama și sora ei. Era supărată pe Peppa Pig. Abia aștepta să înceapă școala.” – a spus Shaun Casey, tatăl fetei, pentru Mirror.

Moartea subită a copilei i-a traumatizat pe părinți și pe frații ei. Familia avea o mulțime de planuri de viitor cu fetița, iar după dispariția sa nu au putut înțelege cum li s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.

Depunând mărturie în ancheta deschisă în urma tragediei, inspectorul Abigail Cronin, de la Poliția din Greater Manchester, a declarat că, în timp ce investiga moartea Evei, i s-a spus că fetița și-a petrecut noaptea la casa bunicii sale, unde stătea adesea.

Fata decedată a fost găsită în pat de fratele mai mic

DI Cronin a explicat cum bunica Evei a culcat-o noaptea într-o camera în care stătea și fratele ei de cinci ani.

În jurul orei 8 dimineața, bunica a fost trezită de băiat, care a spus că Eva nu-i răspunde și că „pare moartă'. Bunica a chemat rapid o ambulanță și i-a rugat pe părinți să vină acasă.

Paramedicii au ajuns la adresa de pe Fir Lane la scurt timp după ora 8 dimineața și au găsit-o pe Eva întinsă în patul ei, cu fața în tavan, în timp ce Shaun încerca să o resusciteze.

Eva a fost dusă de urgență la Spitalul Royal Oldham cu o ambulanță aeriană, dar acolo a fost declarată moartă.

Consultantul patolog pediatru Dr. Gemma Petts, care a efectuat autopsia Evei, a declarat că a găsit urme ale „mai multor viruși', inclusiv pneumonie și streptococ A în sângele Evei, dar că acest lucru este „normal' și nu crede că este suficient de semnificativ pentru a fi contribuit la moartea ei.

„Nu este cu totul imposibil ca Eva să fi avut o infecție cu streptococul de grup A pentru că avea pneumonie. Dar pentru ca ea să aibă o infecție care a contribuit la moartea ei, m-aș fi așteptat să văd dovezi mult mai severe de inflamație', a spus ea.

Medicul legist Kearsley a spus că nu există suficiente dovezi pentru a spune că poziția de dormit a Evei a contribuit la moartea ei. Ea a concluzionat că o anumită cauză a decesului Evei nu a putut fi stabilită.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri