O mamă care se pregătea să-și înmormânteze fiul a fost sunată cu apel video de băiat la propriul lui priveghi

O mamă îndurerată din La Entrada, Honduras, a trăit șocul vieții ei când se afla la ceremonia de înmormântare a fiul ei adolescent, Osman Adonay Urbina și a primit un apel telefonic video de la băiat.

Familia lui Osman, în vârstă de 14 ani, s-a adunat să jelească pierderea tragică a fiului lor iubit, al cărui trup neînsuflețit, plin de sânge și cu răni grave de împușcături în zona capului și a gâtului, a fost descoperit de un trecător pe 15 octombrie, notează presa străină.

Familia îndoliată, convinsă că decedatul este Osman, a identificat cadavrul printr-o cicatrice distinctă de arsură pe unul dintre brațele sale. Cu inima frântă, ei au luat corpul neînsuflețit de la autorități, intenționând să organizeze un priveghi pentru  a-și lua rămas bun de la tânăr, înainte de a-l înmormânta.

Cu toate acestea, soarta avea pentru ei o surpriză de proporții. Pe măsură ce prietenii și rudele s-au adunat pentru a-i aduce băiatului un ultim omagiu și pentru a consola familia, s-a întâmplat inimaginabilul. Un apel video a întrerupt atmosfera sumbră, dezvăluind o față care trebuia să fie lipsită de viață. Osman Adonay Urbina, care plecase de acasă cu trei săptămâni mai devreme, în căutarea unui trai mai bun în Statele Unite, era în viață și sănătos și și-a sunat mama, pe Vilma Fuentes, de la granița dintre Guatemala și Mexic.

Citește și: Un bebeluș a murit după ce medicii au uitat să-i facă o injecție de rutină la naștere

Ulterior, toată lumea a rămas șocată să afle o asemenea poveste. Vilma Fuentes a povestit momentul suprarealist: „Am fost surprinși pentru că prietenii au spus: „Iată-l pe Osman'. Am crezut că este o glumă.' Bucuria și ușurarea din vocea ei erau palpabile în timp ce descria cuvintele fiului ei la apel: „Sunt aici la graniță. Sunt în viață, nu sunt mort!' – i-a spus Osman mamei.

Copleșită de această întorsătură miraculoasă a evenimentelor, familia a contactat imediat poliția pentru a explica situația uluitoare. Autoritățile au fost la fel de șocate de turnura neașteptată a evenimentelor și s-a declanșat o anchetă pentru a stabili identitatea individului decedat care fusese identificat în mod eronat drept Osman.

Ancheta ulterioară a poliției a relevat că trupul neînsuflețit era de fapt cel al unui alt băiat de 15 ani dispărut din zonă. Familia băiatului decedat a luat înapoi cadavrul după ce s-a clarificat încurcătura. Într-un interviu ulterior, Vilma Fuentes a recunoscut: „De fapt, chiar semănau. Am curățat cadavrul și l-am plâns, dar nu era el. Nu numai că eram confuzi, dar chiar și poliția era nedumerită.' Cu toate acestea, ea a subliniat: „Sunt recunoscătoare că fiul meu este încă în viață!'.

Foto – captură video Telemundo.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri