O mamă însărcinată, bolnavă de cancer, a refuzat tratamentul pentru a-și naște copilul

O mamă care a descoperit în timpul celei de-a treia sarcini că are cancer a decis să nu facă tratamentul de chimioterapie pentru a-și putea naște copilul.

Este povestea tragică a Annei Evgrafova, o femeie de origine rusă, coafeză de profesie. Ea s-a stabilit în Italia în urmă cu câțiva ani pentru a duce un trai mai bun și pentru a-și întemeia o familie. Acolo l-a întâlnit pe Ricardo, bărbatul care la scurt timp i-a devenit soț și i-a dăruit trei copii, adică familia la care visase mereu.

Anna și Ricardo aveau deja doi băieți, unul în vârstă de 17 ani, iar altul de 3 ani, când femeia a aflat că urmează să mai aducă pe lume încă un copil.

O fetiță de 10 ani și-a plănuit înmormântarea după ce a aflat că are cancer

Din păcate, pe când purta a treia sarcină, Anna a aflat că are cancer, însă a refuzat să urmeze tratamentul propus de doctori de teamă să nu facă vreun rău copilului, notează presa italiană. Deși medicii au sfătuit-o să urmeze ședințele e chimioterapie pentru a Evita complicațiile și evoluția bolii, Anna a refuzat vehement să facă acest lucru.

Copilul Annei s-a născut perfect sănătos, acum aproape șase luni. Dar starea mamei începuse să se deterioreze treptat, ea ajungând într-o situație foarte gravă în luna august a anului trecut. Anna Evgrafova s-a stins din viață pe 13 martie, lăsând în urmă trei copii orfani de mama și un tată văduv.

Povestea ei a fost făcută publică în mediul online, iar internauții i-au transmis familiei îndoliate o mulțime de mesaje de condolenațe.

„Nu voi uita niciodată discreția ta și dulceața ta… De atâtea ori văzându-te dansând sau întâlnindu-te pe stradă, mă gândeam în sinea mea: „ce femeie frumoasă!'. Într-o zi mi-ai făcut părul… și am avut apo șansa de a vorbi cu tine față în față, la o cafea… Cât de consternate mă simt acum' – a transmis în mediul online una dintre clientele Annei.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri