O fetiță de 10 ani și-a plănuit înmormântarea după ce a aflat că are cancer

O fetiță, în vârstă de zece ani, și-a planificat propria înmormântare după ce a primit un diagnostic devastator din partea medicilor.

Crystal Smith avea doar 10 ani când a murit din cauza unui neuroblastom cu risc ridicat, la câteva luni după ce cancerul a recidivat. Mama ei, Sabrina Amor, a spus că fata a plănuit totul, inclusiv locul unde va fi înmormântată

Crystal Smith, din Cardiff, Țara Galilor de Sud, avea doar șase ani când medicii au descoperit că are neuroblastom cu grad de risc ridicat.

Ea s-a plâns de dureri de stomac și de picioare luni la rând, dar scanările și testele medicilor nu au reușit să arate nimic concludent.

Mesajul sfâșietor ale fiicei regretatului Nosfe, la nici două luni de la moartea artistului

În 2015, un test de sânge a scos la iveală că era grav anemică, iar în urma investigațiilor ulterioare la Spitalul Universitar din Cardiff din Wales, medicii au descoperit că avea cancer, relatează WalesOnline.

Crystal a început imediat tratamentul de chimioterapie și a primit mai multe runde de radioterapie și imunoterapie înainte de a I se face un transplant de măduvă osoasă.

Până în 2017, cancerul fetei a intrat în remisie, dar doar un an mai târziu, în ianuarie 2018,  boala a recidivat. Medicii au descoperit că problemele nu dispăruseră la un control de rutină. Mama fetei nu era cu ea în acel moment, deoarece era însărcinată și nu avut voie să fie în preajma aparatelor de scanare, dar partenerul ei a însoțit copila la spital.

O mamă și-a abandonat bebelușul de 8 luni în scara unui bloc din Bălți. Alături a lăsat un bilet și biberonul cu lapte cald

Ziua aceea a fost mai lungă decât credeam că va fi, așa că mi-am sunat partenerul, el a spus că totul e în regulă, ei doar fac un control de rutină – a povestit mama fetiței, potrivit Mirror.

Cu toate acestea, cele mai mari temeri ale mamei fuseseră confirmate, cancerul revenise.

Sabrina a spus că medicii au trebuit să aștepte trei luni înainte ca fetița să poată primi orice tratament, deoarece, au spus medicii, existau șanse mai mari ca acesta să funcționeze dacă boala este răspândită, iar medicația atacă zone mai mari. Crystal Smith a murit în luna decembrie a acelui an.

Avea 10 ani când a murit, dar parcă era mai matură. Își plănuia deja propria înmormântare. Voia să fie înmormântată cu bebelușul ei (n.r. – o păpușă). Se gândise la toate. Voia o trăsură trasă de cai, iar eu i-am spus să nu se gândească încă la așa ceva…  dar așa era ea, știa ce vrea… – a povestit îndurerată mama fetiței.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri