O mamă și fiul ei, uciși de ruși, au fost îngropați de vecini în grădina unui bloc. „Doamne! Cât timp va dura?!”

Imagini îngrozitoare lângă capitala Ucrainei, Kiev. O femeie (42 de ani) și fiul ei, în vârstă de 12 ani, uciși în armele focurilor rusești în Irpin, au fost îngropați de vecini în grădinița unui bloc, lângă o parcare. Cei doi încercau să fugă din oraș când au căzut pradă focului unui tanc al rușilor.

În urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu un mormânt și două curci improvizate din resturi de lemn, unde au fost îngropate trupurile neînsuflețite ale femeii și ale copilului ei.

Doamne, copilul are 12 ani, mama e tânără așa. Pentru ce? În tine acasă, pe pământul tău, cu ce erau vinovați toți morții nevinovați? Se poate ierta o asemenea atrocitate?  – a scris o femeie, în dreptul postării cu fotografia cutremurătoare.

Amintire veșnică. Împărăția cerurilor. Îi vom răzbuna pe toți cei uciși. Slavă Ucrainei!'  -a mai comentat cineva.

O altă persoană a spus că sunt mai multe astfel de cazuri acolo, iar cei rămași în viață trebuie să-i îngroape pe decedați în grădinile împrejmuite ale blocurilor, pentru ca trupurile lor neînsuflețite să nu ajungă hrană pentru câini.

Citește și: Maternitățile din orașele ucrainene bombardate au fost mutate în subteran

Din păcate sunt foarte mulți. Fratele a ieșit de acolo și a zis că o grămadă de oameni trebuie să îi îngroape în secțiunile din gradină, ca să nu poată ajunge câinii!'

Apropiații femeii și ai băiatului s-au declarat șocați de vestea îngrozitoare:

Doamne! Cât timp va dura?! Tocmai am aflat că familia prietenului nostru a murit. Met Marina și fiul ei Vanya au fost uciși în timpul evacuării din Irpin. Suntem în stare de șoc!

Vanka cel mai bun prieten al fiului nostru Vova. De la grădiniță până în clasa a 4-a. Fiul meu este în stare de șoc… nu-i vine să creadă… Noi am plâns! Zboară, îngerașule cu mami Maryinka de mână (nu ai venit la mine să te vopsesc, dar ai promis ) – au scris prietenii femeii pe conturile lor de Facebook.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri