O mamă spune că, după ce a născut, corpul ei a căpătat un miros îngrozitor: „De animal putrezit, pământ și cupru!”

O mamă adus în discuție în spațiul public o problemă mai delicată despre „nu-ți spune nimeni' după naștere.

Ea a vorbit pe rețelele de socializare despre șocul cu care s-a confruntat după naștere, spunând că a mirosit ca un amestec de „animal putrezit, pământ și cupru„, ca o carcasă de animal”, iar mirosul a persistat săptămâni întregi.

Oricine a născut știe că, în general, nu este așa cum vedem în filme și poate fi o experiență destul de șocantă. În timp ce multe proaspete mămici sunt conștiente de modul în care se așteaptă să li se schimbe corpul lor după naștere, o femeie a rămas uimită deoarece corpul ei a căpătat un miros îngrozitor după naștere.

„Stau aici și mă gândesc că zona mea intimă are ciuma – și tu îmi spui că este normal”, a spus Sarah Biggers-Stewart. Femeia deține un brand de produse de frumusețe și este cunoscută în mediul online, pentru sfaturile pe care le dă legate de viața de soție, mama, femeie. De data aceasta, a împărtășit adevărul despre „putoarea post-partum', deoarece dorește ca alte femei să fie pregătite pentru așa ceva.

Citește și: Psihoza postpartum: cum o recunosti, primele simptome si tratament

Împărtășindu-și experiența pe pagina TikTok @thebiggersthebetter, care a strâns peste 14 milioane de aprecieri, Sarah a spus: „Nimeni nu m-a avertizat. Mi s-a spus că zona axilelor va miroase a ceapă – ceea ce este adevărat. Dar niciunul dintre voi nu m-a avertizat despre mirosul care iese din tine după ce naști.

Ea a data apoi detalii legate de mirosul la care femeile ar trebui să se aștepte: „Așadar, ia mirosul de cupru, al sângelui de menstruație, adaugă un miros de pământ și un miros dulce de putregai. Știu că sună grotesc, dar așa este. Chiar nu a contat ce am făcut, mirosul m-a urmărit săptămâni întregi.

Sarah, din Atlanta, Georgia, a spus că, după ce mergea la toaletă îi spunea soțului ei să evite să intre, deoarece „miroase a carcasă de animal putrezită„. Sarah a explicat că problema ei se datorează parțial modului în care hormonii estrogen și progesteron se schimbă după naștere. Aceștia produc o reacție exagerată a glandelor sudoripare și declanșează transpirații nocturne.

Citește și: Depresia postpartum sub acoperire. Trei forme de a trata neliniștea și tristețea după naștere

După ce a vorbit cu moașa ei despre problema ei, i s-a spus că este normal. Se pare că problema dispare de la sine în cazul celor mai multe femei care se confruntă cu așa ceva.

Videoclipul  lui Sarah a strâns mii de vizionări, iar alte mame au relatat și ele despre această problemă.

 „Incizia mea cezariană s-a deschis și avea un miros peste mirosul post-partum și ceapă”.

@thebiggersthebetter Replying to @beca_1_c i wish i was lying but im not and women need to be prepared 🙈 #postpartum #givingbirth #postpartumrecover #girltalk #momtips #realtalk #momlife #protips #havingbabies #thirdtrimester #firsttimemom #newbaby #grwm #chattygrwm #babytalk ♬ original sound – Sarah Biggers-Stewart

„De fiecare dată când soțul meu venea în baie după mine, îi se făcea rău de miros!

Întotdeauna spun că miroase ca un șoarece/șobolan care a fost într-o capcană” – au spus câteva femei care au trecut prin această experiență.

Dara u fost și persoane care au spus că nu au experimentat ala ceva ​​niciodată. Cineva a scris: „Nu cred că toată lumea se confruntă cu același lucru. Cred că este diferit pentru fiecare. Nu am avut probleme cu mirosul, dar am avut alte lucruri„. „Nu am experimentat niciodată nimic din toate astea după naștere, a spus o altă femeie.

Foto – TickTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri