O prezentatoarea de televiziune spune că încă mai face duș cu cei trei băieți, deși au crescut. „Cel mare are 7 ani”

O prezentatoarea de televiziune a recunoscut că încă mai face duș împreună cu copiii ei, deși aceștia sunt deja mari.

Dylan Dreyer, prezentatoare meteo la postul NBC News, care este căsătorită cu producătorul și cameramanul NBC News Brian Fichera, a spus că își face duș seară de seară cu toți cei trei copii – Calvin (7 ani), Oliver (4 ani) și Russell (2 ani) – pentru a economisi timp și pentru a-i pune la culcare mai repede.

Dylan, în vârstă de 42 de ani a împărtășit obiceiurile familiei ei înainte de culcare cu MailOnline, recunoscând că dușurile de grup au devenit „puțin ciudate', deoarece fiul cel mare are acum șapte ani.

„Este amuzant pentru că sunt și o mamă foarte eficientă, așa că atunci când trebuie să facem duș seara, încerc să îi iau pe toți trei cu mine, ca să facem baie deodată', a povestit ea.

„Devine puțin ciudat acum că băiatul cel mai mare meu are șapte ani, este la baie în timp ce eu fac duș. Dar știi, îmi pun prosopul destul de repede, nu zăbovesc. Ceilalți doi habar nu au ce se întâmplă, așa că nu le pasă. Aleargă goi toată ziua, cred că sunt atât de mândri de corpurile lor, le place!'

Citește și: O femeie a născut în timp ce făcea duș, fără să fi știut că era însărcinată

Dylan a vorbit și despre creșterea fiilor ei, mărturisind: „Sunt pentru egalitate, dar cred că băieții trebuie să crească încrezători și puternici, să lupte pentru ceea ce își doresc și să știe că este bine sau rău.'

Ea a mai precizat că atunci când alege cărți pentru ei, se asigură că sunt „cinstite pentru fete și băieți', spunând că dorește ca aceștia să știe că pot „face tot ce vor' pe măsură ce cresc, atâta timp cât sunt „amabili' pe parcurs.

Explicând cum jonglează cu o carieră de succes în televiziune cu datoria a fi mamă a trei copii, Dylan a spus: „Trebuie să mă organizez pentru că, mă copleșește să mă gândesc la toate odată. Când sunt la serviciu, sunt la serviciu. Când merg acasă, sunt acasă. Și când mă întorc acasă, îi iau de la școală, îl las pe băiețel să doarmă puținn, pregătesc prânzul, fac cina, încerc să le fac ziua specială. Dar am ajuns și la punctul în care sunt epuizată la sfârșitul zilei. Când sunt băieți și țipă unii la alții, răbufnesc și zic – toată lumea trebuie să nu mai vorbească acum pentru că nu mai pot! „ a recunoscut ea.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri