O româncă din Anglia și-a înjunghiat mortal nepotul în vârstă de 5 ani

O româncă din Anglia, în vârstă de 49 de ani, a fost reținută de polite după ce nepotul ei, în vârstă de 5 ani, a fost găsit înjunghiat mortal.

Elena Anghel a fost reținută de poliție după ce nepotul ei, David-Mario Lazăr, a fast găsit fără suflare în locuința familiei, din Coventry. Potrivit autorităților, femeia ar avea probleme psihice.

Tragedia s-a petrecut cât timp părinții, Cristina și Dorinel, erau plecați la muncă, iar bunica îl supraveghea pe cel mic.

Bunica a fost arestată. Mama era la muncă atunci când s-a întâmplat, la fel și tatăl. Ea a fost ultima persoană care a văzut băiatul. Nimeni nu știe cum a ajuns să aibă un cuțit în mână. Nu știm de ce. Când am cunoscut-o părea că este în regulă. Nu a prezentat niciodată semne că ar bolnavă mintal – a declarat un apropiat al familei, potrivit The Sun.

Citește și: O femeie a încercat să cumpere copilul unei alte femei cu 500 mii de dolari

Fiul nostru era cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea până mergea la culcare. Avea atât de multă energie. Iubea să cânte și să danseze. Este toată inima noastră, toată iubirea noastră și totul pentru noi – au spus părinții copilului.

Vecinii susțin că au auzit țipete înainte ca poliția să ajungă la locul crimei. Acum, autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili contextual morții lui Mario.

Ancheta noastră cu privire la moarte lui Mario-David continuă. Ofițerii noștri oferă sprijin părinților care suferă enorm acum. Gândurile noastre se îndreaptă către ei. Școala lui David-Mario a fost informată. Comunitatea este șocată și întristată de moartea băiatului. Îndemnăm oamenii să evite speculațiile pe rețelele sociale sau distribuirea de postări care ar putea aduce suferință familiei – a spus un inspector al poliției.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri