Părinții unei fetițe nou-născute au fost luați în râs și criticați pentru numele ales pentru micuța lor

Doi proapseți părinți au fost aspru criticați pentru numele pe care au decis să-l dea fiicei lor nou-născute.

Numele unic al fetiței a fost afișat pe un panou mare în fața Centrului de Naștere Bloomin’ Babies de la Intermountain Health, din Colorado, SUA, iar cei care l-au văzut au postat în mediul online mai multe mesaje răutăcioase cu privire la alegerea părinților.

„Bine ați venit pe lume Annaly', scria pe panou.

Annaly provine din limba irlandeză și o variație a numelui feminin Annaleigh, care înseamnă „lumină' sau „grație', conform Nice Baby Name.

„Este o alegere perfectă pentru părinții care caută un nume unic și atemporal pentru fiica lor', este scris în dreptul detaliilor despre nume, pe site-ul dedicat numelor de copii.

O fotografie cu uriașul panou al maternității unde sunt anunțate numele nou-născuților a fost postată pe rețeaua de scoializare Reddit, și s-a viralizat rapid în online, utilizatorii comentând în fel și chip numele fetiței.

„Biata fată! Toată lumea va râde de ea cu un asemenea nume!'

„Doamne, bietul copil'

„Ești condamnat pentru totdeauna dacă numele tău e Anally!'

„Este o crimă să-ți numești copilul așa!' – au comentat câțiva internauți.

Alții au sugerat nume asemănătoare care sună la fel, dar se scriu diferit.

„De ce nu Anna Lee?', a spus cineva.

Citește și – 90+ Nume unice de băieți la modă în 2024

Liam și Olivia au rămas primele poziții în topul numelor de băieți și fete în 2023, în SUA, marcând al șaptelea și al șaselea an în care fiecare dintre ele a deținut primul loc, potrivit noilor date guvernamentale, notează Daily Mail.

Pentru fete, numele Emma și Charlotte s-au clasat pe locul al doilea și al treilea, în timp ce Noah și Oliver au fost numele de băieți pe pozițiile doi și trei.

Amelia a ajuns pe locul al patrulea pentru numele de fete pentru al treilea an consecutiv, în timp ce Sophia a revenit pe locul cinci pentru al doilea an.

În 2024, numele legate de evenimente meteororlogice sau atmosferice, dar și cele cu sonoritate elegantă sau care nu conțin foarte multe litere au fost la mare căutare în rândul părinților.

Citește și – Unii părinții plătesc influenceri de pe TikTok să găsească un nume autentic bebelușului lor

Potrivit unui expert de la Nameberry, numele urmează o regulă de 100 de ani, iar tinerii părinți optează pentru nume moderne. Sophie a spus: „Numele tind să nu mai fie la modă după o perioadă. Adesea, această perioadă poate fi măsurată în generații.

Numele bunicilor bebelușului, cum ar fi Branda sau Gary, pierd teren în ziua de azi. Odată ce un nume este în declin, ne așteptăm să urmeze regula celor 100 de ani. Este nevoie de aproximativ 100 de ani pentru ca un nume demodat’ reintre în trend.

Expertul Pamela Redmond sugerează că numele ideale pentru bebeluși,  în 2024, sunt moderne și „ au o semnificați personală’. Ea a spus: „Părinții de astăzi sunt hotărâți să trimită mesajele potrivite cu numele pe care le aleg. Numele perfect pentru bebeluș pentru 2024 este unul inedit, ce are o semnificație personală și definitorie pentru identitate.”

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton