Pedofilul din Bucuresti a fost prins | Update

UPDATEȘ 14:20 – Pedofilul din Bucuresti a dat declaratii

Pedofilul din Bucuresti identificat drept Eugen Stan, si-a recunoscut faptele insa spune ca nu a gresit cu nimic.

„Nu am făcut rău niciunui copil. Doar i-am pupat și mângâiat, pentru că iubesc copiii', a declarat acesta in fata procurorului, conform Digi24.


 

UPDATE: 12.35 – Primele imagini cu pedofilul din Bucuresti

Primele imagini clare cu pedofilul din Bucuresti. Barbatul are 45 de ani, este casatorit si are o fiica in varsta de 20 ani ani. Politia Capitalei a confirmat ca este vorba despre un politist din cadrul Brigazii Rutiere.

„Da, este poliţist la Rutieră, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu ne face cinste aşa ceva”, a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, pentru Antena 1.

pedofilul din Bucuresti


 

Pedofilul din Bucuresti care a agresat in urma cu 3 zile 2 copii a fost prins de politisti. Barbatul a fost cautat inca de vineri dupa ce a fost filmat in timp de agresa in lift 2 copii minori, in varsta de 5 si respectiv 9 ani.

Pedofilul din Bucuresti este politist

Barbatul lucreaza in cadrul Brigazii Rutiere si dupa ce a fost audiat toata noaptea, acesta si-a recunoscut fapta. In plus, se pare ca tot pedofilul din Bucuresti este autorul unor fapte de pedofilie care au avut loc in 2015.

„Am văzut la TV cazul din 2015, cred că atunci nu a fost mediatizat cazul și de asta nu a fost căutat. Nu mă așteptam să fie agent de poliție și cred că ar trebui o pedeapsă mult mai mare”.  a declarat pentru Digi24, nasa copiilor, aflata la sediul Politiei Capitale

Cum a fost prins pedofilul din Bucuresti

Pedofilul din Bucuresti a fost prin duminica noaptea dupa ce a fost recunoscut de colegii sai cei care de asemenea au altertat autoritatile.

Totul s-a intamplat in cursul zilei de vineri cand, pentru ca tatal copiilor era la serviciu, acesta i-a lasat pe cei mici in grija unei prietene de familie. La un moment dat, copiii au mers pana acasa, foarte aproape de locul in care locuieste prietena de familie si cand s-au intors, au fost acostati in lift de catre pedofilul din Bucuresti.

„Cel mai probabil, procuratura va înainta către o instanță cererea ca acest om să fie expertizat, el are libertatea să refuze expertiza, dar asta l-ar incrima mai mult. Dacă acestă expertiză se va face, trebuie verificat dacă avea discernământ întâi', a declarat pentru Digi24, Gabriel Diaconu, medic psihiatru.

Sursa: Digi24
Foto: Politia Romana


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie