Penélope Cruz – poze spectaculoase pentru o campanie publicitară

Deși luna aceasta ar trebui să nască, Penélope Cruz n-a lăsat burtica să-i stea în drum la ședința foto pentru un brand de lux și a demonstrat că și o viitoare mămică poate arăta absolut spectaculos.

Pozele realizate de Penélope pentru campania publicitară a colecției de toamnă-iarnă 2013 a brandului spaniol Loewe o arată în ipostaze incendiare.

Actrița a întors privirile (încă o dată) pe străzile Madridului. Pozele au fost realizate în fața Cazino-ului, o clădire istorică de o frumusețe copleșitoare, foarte potrivită ca fundal pentru frumoasa actriță.

Penélope nu a fost însă numai model pentru campanie. Împreună cu sora Monica, actrița a conceput o linie de genți, numită Cruz Collection, pentru brandul spaniol.  Gențile sunt speciale, dar practice și au un inconfundabil aer spaniol. Surorile Cruz nu sunt la prima lor încercare ca designeri. În 2007 faimoasele surori au creat o mini-colecție pentru Mango, iar iarnă vom vedea ce au lucrat ele și pentru Agent Provocateur.

Iată câteva imagini din timpul sedinței foto pentru Loewe, brand pentru care Penelope a semnat un contract publicitar pe 3 ani.  (foto Hepta)

[imagebrowser id=87]

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie