Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni se află în activitate

Polițistul care a accidentat pe două fete pe trecerea de pietoni, la începutul acestui an, pe una lovind-o mortal, se află în activitate.

Amintim că pe 13 ianuarie, două fete, în vârstă de 11 și 13 ani, au fost lovite în timp ce încercau să traverseze o stradă de o mașină de poliție. După accident, una dintre fete a murit, iar cealaltă a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit liderului Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, spune că polițistul și-a reluat activitatea, dar în prezent efectuează doar muncă în birou. Potrivit acestuia, polițistul se află într-un proces care va dura luni la rând.

Citește și: Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, judecat și pentru vătămarea corporală a celeilalte fete

În acest moment se repetă anumite expertize, cerute de familiile victimelor Procesul în sine va dura. Din experiență nu cred că se va încheia mai devreme de un an și jumătate. Trebuie să vă spun că nici polițistul implicat în cauza asta atât de delicată nu va traversa cu ușurință lunile ce vor urma – a precizat Andreica, potrivit impact.ro.

Liderul de sindicat mai spune că rudele polițistului l-au blamat pentru gestul făcut sdupă accidentarea fetei care a decedat.

De altfel, fără a încerca să-l disculp în vreun fel, vă pot spune că am aflat că inclusiv rude de ale sale l-au condamnat în primă fază pentru imaginile rulate insistent la televiziuni în care colegul nostru părea că verifică cu piciorul dacă micuța victimă mai trăiește sau nu!

Or, așa cum s-a dovedit ulterior, a fost vorba despre o exagerare a presei, întrucât polițistul a sprijinit cum s-a priceput, trupul micuței, așa cum de altfel i se spusese la telefon, din partea reprezentantului Ambulanței, să facă până la sosirea echipajului de acordare a primului ajutor, în încercarea de a veni în sprijinul victimei – a completat liderul sindical.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri