Politist din Iasi acuzat de agresiune sexuala asupra unui minor

Politist din Iasi acuzat de agresiune sexuala asupra unui minor, un posibil nou caz de pedofilie in cadrul Politiei.

Tatal fetei agresate de polistul din Iasi este cel care a facut plangere la politie. In urma plangerii, politistul Gabriel Dan E. in varsta de 41 de ani, este astazi audiat de procurosii Parchetului de pe langa Judecatoria Racucaneni la sectia de politie Gorban, pentru acuatiile de abuz sexual asupra unui minor.

„Ancheta este în desfăşurare, a început urmărirea penală in rem pentru infracţiunea de agresiune sexuală', a declarat procurorul Niculina Lisnic, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni, pentru Adevarul.

Politist din Iasi acuzat de agresiune sexuala asupra unui minor

Gabriel Dan E, agentul de politie din Iasi acuzat de agresiune sexuala asupra unui minor, este vecin cu familia fetei si fata in varsta de 16 ani obisnuia sa o ajute pe sotia politistului.

Catalin Popovici, tatal fetei care a fost abuzata de polistit a povestit intr-un interviu pentru Adevarul, ce s-a intamplat: „Un poliţist de la sediul din Gorban a făcut avansuri sexuale fiicei mele de 16 ani. A chemat-o la el în dormitor şi i-a zis să îi dea un pupic pe guriţă. A sărutat-o pe ureche, pe gât, pe gură. A împins-o pe pat şi i-a pus mâna pe burtă şi a mângâiat-o. Fata s-a sculat şi i-a zis că are treabă afară. El i-a spus zis să rămână doar între el şi fată. Aseara am zis că mergem să denunţăm. Merge zvonul în sat că are relaţii în Iaşi. Şi fata a spus că îi e teamă să meargă la Poliţie pentru că îi e frică să nu dea cu maşina peste ea'.

Surse: Adevarul.ro; ziaruldeiasi.ro
Foto: Arhiva Libertatea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau