Postarea unui tată, virală în online, după ce s-a mândrit că nu își ajută soția. „Este timpul să evoluăm!”

J.R. Minton, un șofer UPS din Texas, a făcut spectacol în mediul online, după ce a postat un videoclip cu el pe TikTok în care vorbește despre îndatoririle lui de soț.

„Nu o ajut pe soția mea să gătească. Nu o ajut la curățenie, nu o ajut să spăl rufele, nu o ajut să aibă grijă de copii. Nu fac nimic din toate astea', a început Minton, în vîrstă de 32 de ani, în clipul său devenit viral.

„Acest mod de gândire trebuie să se schimbe!'

Apoi a continuat:

„De ce, ați putea întreba? Pentru că fac ceea ce ar trebui să fac ca tată și soț', a explicat Minton. „Gătesc, fac curat, spăl rufe. Am grijă de copii. Nu o pot „ajuta' pe soția mea să facă aceste lucruri, pentru că și ele sunt treaba mea.' – a continuat el.

@minton__jr

♬ original sound – J.R. Minton

Postarea lui a captat rapid atenția internauților și a stârnit o mulțime de reacții și comentarii din partea acestora.

Postarea lui Minton a primit o mulțime de laude mai ales din partea femeilor care doresc ca partenerii lor să împărtășească modul lui de gândire.

Așa cum a scris o mamă epuizată: „A trebuit să-i spun soțului meu să nu mai spună „… pentru mama ta' copiilor. Goliți mașina de spălat vase PENTRU MINE? Nu. Acestea sunt felurile de mâncare pentru toți!'

O altă femeie a remarcat că nici măcar nu-și poate determina soțul să tragă apa la toaletă.

Minton și soția sa, Brittany, au patru copii mici cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani își împart toate treburile și responsabilitățile.

„Aproape totul despre stilul meu de părinte este exact opusul a ceea ce am văzut când eram copil', spune Minton, pentru Today, fiind hotărât să facă lucrurile altfel. Minton își amintește de o călătorie recentă la un magazin, în care a fost oprit de un cumpărător care a insistat să-l complimenteze văzându-l cât de implicat este în viața de familie.

Citește și: O fată de 12 ani a murit după ce a acceptat o provocare virală, periculoasă, pe TikTok

„Purtam copilul în brațe și aveam doi copii în cărucior, iar această doamnă vine la Brittany și îi spune: „Doamne! Acesta este soțul tău!? Uita-te la el. Ar trebui să-i faci o poză', spune Minton. „Primesc atât de mult merit că nu fac nimic!”

„Este timpul să evoluăm!'

Când Brittany iese cu prietenele ei, acestea îi amintesc constant cât este de este norocoasă că este căsătorită cu cineva ca Minton.

„Se spun tot felul de lucruri, cum ar fi – Fata, trebuie să fii în relații bune cu cel de Sus, pentru că ți-a trimis un soț uimitor', a spus Brittany.

Minton speră ca mai mulți bărbați să se lase inspirați de videoclipul său TikTok, care a fost văzut de peste 6 milioane de ori.

„Nu ne ajutăm soțiile, nu ne îngrijim copiii. Acest mod de gândire trebuie să se schimbe', spune el. „Este timpul să evoluăm!'

Foto – TikTok / Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri