Povestea unei mame singure ce a primit ajutor neașteptat de la o femeie pe care nu a văzut-o niciodată. Ce s-a întâmplat după i-a trimis adresa

Este nevoie de un sat pentru a crește un copil', spune un proverb african, dar imaginați-vă cum este să fii părinte singur și să te împarți între locul de muncă, treburile casnice și îngrijirea copilului?

Viața de părinte singur nu este ușoară și, de cele mai multe ori, orice ajutor primit din exterior este mai mult decât bine primit.  Astăzi vă prezentăm povestea unei mame singure care a avut norocul să primească ajutor din senin, de la o persoană pe care nu a văzut-o niciodată.

Bille, o mamă din Florida, care își crește singură copilul, a povestit cum a fost ajutată de un străin cu bunuri materiale pentru fiul ei care este în clasa a doua.

„Fiul meu are 7 ani și a intrat în clasa a doua', a spus Billie, pentru Bored Panda. „Întotdeauna am fost doar eu și el, așa că sunt o mamă singură de 7 ani. Am patru locuri de muncă și sunt și studentă cu normă întreagă, așa că nu prea mult timp pentru întâlniri… Desigur că este dificil, pentru că în creșterea unui copil ar trebui să se implice două persoane. Sincer, nu am reuși fără familie, prieteni și bunătatea străinilor.'

Billie a explicat cum într-o zi, cineva a abordat-o pe rețelele de socializare și s-a oferit să îi dea rechizite pentru băiatul ei.

Citește și: Gestul impresionant al unei stewardese, când un bebeluș din avion plângea neîncetat

„Această femeie mi-a trimis un mesaj. M-a găsit într-un grup de mame, mai ceream acolo sfaturi altor mămici uneori. Nu o cunoșteam deloc. Am fost puțin precaută, desigur, i-am verificat profilul și m-am asigurat că ea nu e cineva cine mi-ar putea face rău. Am pus-o să trimită pachetul la locul meu de muncă, pentru orice eventualitate', a explicat Billie.

Femeia care a abordat-o i-a spus că era în căutarea unei mame singure care să aibă nevoie de rechizite pe care ea s-a oferit să le cumpere.

„Bună! Nu mă cunoști, dar citeam postările anterioare căutând o mamă singură care probabil ar putea avea nevoie de ajutor, să ia o pauză. Din nu știu ce motive, postările tale mi-au apărut în feed”, a explicat femeia.

„Nu sunt o mamă singură, dar știu că este greu [ca naiba]. Am mulți prieteni care sunt părinți singuri. Deci, dacă aveți nevoie/doriți ajutor, caut să cumpăr rechizite școlare pentru două persoane singure, pentru două mame care au nevoie de ele.

Dacă îmi dai o lista cu tot ce îi trebuie copilului tău, voi trimite tot la orice adresă pe care o alegi”, a continuat femeia.

Cu toate acestea, femeia străină a impus câteva condiții. Ea a cerut ca Billie să nu-i dezvăluie niciodată identitatea nimănui, deoarece prefera să rămână anonimă. În plus, a rugat-o pe Billie să fie sinceră și să-i spună dacă nu are nevoie de ajutorul ei, pentru ca ea să-l poată oferi altor mame. Ultima cerință a femeii a fost ca, în viitor, când se va ivi ocazia, să ajute și Billie un străin, așa cum ea a ajutat-o.

Așa cum era de așteptat, Billie a fost complet uluită de oferta femeii de a o ajuta și a promis că va face și ea o astfel de faptă pentru cineva, cândva.

„Nu îmi fac griji. Nu este nici măcar o obligație, doar dacă ai șansa, fă-o într-o zi. Ceea ce tu dai Universului, primești în schimb. De la el, nu de la mine' – i-a mai relatat străina.

„Acesta este modul meu de a da înapoi ce am primit”

Apoi, a continuat să-i împărtășească o poveste incredibilă pentru a o face să înțeleagă de ce se oferă ea să ajute străini la întâmplare.

„Acum 20 de ani, un bărbat mi-a găsit numele într-un ziar. A sunat la universitatea la care am aplicat și le-a spus că toți banii pe care i-a donat erau necesari pentru a-mi plăti mie cheltuielile de educație pentru următorii patru ani. Au fost 75.000 de dolari.

„Viața aduce oamenii împreună în moduri ciudat”

A refuzat să mă întâlnească, nu deținea un telefon și comunica doar prin scrisori scrise de mână. Habar nu am de ce mi s-a făcut un asemenea cadou, dar mi-a schimbat viața. Nu aș fi avut educație fără acei bani, eram atât de săracă. Am absolvit cu o licență în științe și fără datorii. Trăiesc o viață bună. Acesta este modul meu de a da înapoi ce am primit', a explicat femeia.

 „Am fost doar un nume aleatoriu într-un ziar. Tu ai fost unul aleatoriu într-o postare [Facebook]. Viața aduce oamenii împreună în moduri ciudate. Trebuie doar să te lași dus de val. Acest lucru nu îți va schimba viața așa cum a fost cazul meu, dar poate ți-o va face mai ușoară pentru o vreme.' – a adăugat ea.

Billie a primit de la străina cu inimă mare tot ceea ce fusese pe listă și ceva în plus, o pereche de pantofi.

„Am deschis cutiile azi. Sunt acolo toate rechizitele școlare ale fiului meu și câteva alte lucruri. O pereche nouă de pantofi. Ceea ce este minunat, pentru că trebuie să economisesc mereu și nu cumpăr niciodată lucruri noi. Băiatul va fi super entuziasmat.” – a transmis Billie.

Foto – Imgur


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri